Βαθμολογία

Χωρίς νικητή το Λαρισινό ντέρμπι

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το Λαρισινό ντέρμπι της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος) ανάμεσα στον Τύρναβο και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (0-0).

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα και να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο αναφορικά με την παραμονή τους. Το ισόπαλο αποτέλεσμα «φρενάρει» και τις δύο ομάδες και περισσότερο τον γηπεδούχο Τύρναβου που θα πρέπει να ελπίζει πλέον σε ένα θαύμα αφού έχει να δώσει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές αγώνες μακριά από το «σπίτι» του.

Από την άλλη ο Οικονόμος θα τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική στη Νέα Ιωνία με τη Νίκη Βόλου αφού την επόμενη αγωνιστική θα πάρει ένα ξεκούραστο τρίποντο. Στο αγωνιστικό μέρος τώρα οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο, χωρίς όμως να δημιουργηθούν πολλές και κλασσικές ευκαιρίες.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και το τελικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο. Στο 5’ ο Καραγκούνης «έκλεψε» τη μπάλα έβγαλε τη σέντρα για τον Αγριόδημο, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 10’ πολύ καλή εκτέλεση φάουλ απ’ τον Λούγκο, με τις γροθιές ο Γούπος σε κόρνερ. Στο 15’ σουτ στην κίνηση από τον Σιάτρα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 25’ συνδυάστηκαν ωραία οι Λίταινας, Βούζας, Σβερκούλης, ξανά πήρε ο Λίταινας έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 35’ ωραία άλλαξαν στο κέντρο ο Λίταινας με τον Μπαρούτα και τον Σβερκούλη που έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα  άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 40’ καλό σουτ από τον Αγρόδημο η μπάλα άουτ και στο 90’ καλό σουτ του Λίταινα με τις γροθιές ο Γούπος, το ριμπάουντ ο Λούγκος βρέθηκε τετ α τετ η μπάλα άουτ.

Τύρναβος (Σάκης Γκαδρής): Παπαγιάννης, Γελαλής, Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Λούγκος, Σβερκούλης (79’ Κόκκορας), Μανιώτης, Βούζας, Λίταινας, Τσιάγκος (50’ Νούσιος).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Καλτέκης): Γούπος, Μάνικος, Μαχαίρας, Σιάτρας, Κορομηλάς, Αγριόδημος, Παπαγεωργίου, Γκαμπέτας, Σενκάϊ (62’ Βελετάνης), Καμπέρης (80’ Καψιώχας), Καραγκούνης.

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας), Βοηθοί: Κελεσίδης, Γιάντσης (Ημαθίας).