Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Η ΑΕΛ είχε τον απόλυτο έλεγχο»

Μετά την ήττα (3-0) από την ΑΕΛ ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να είμαι δίπλα από τον Σάκη Τσιώλη ένα από τους πιο καταξιωμένους προπονητές στην Ελλάδα. Πιστεύω πως η νίκη της ΑΕΛ είναι δίκαιη. Δεν μπορέσαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο να μπούμε στο πνεύμα του παιχνιδιού. Η ΑΕΛ είχε τον απόλυτο έλεγχο και με τα δύο γρήγορα γκολ κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι.

Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο για κάτι καλύτερο, αλλά δίχως επιτυχία. Προέχει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να προετοιμαστούμε κυρίως ψυχολογικά, γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο ματς με τον Παναιγιάλειο. Είναι μονόδρομος για εμάς, ώστε να βάλουμε τις βάσεις για τη σωτηρία. Συγχαρητήρια στη ΑΕΛ για τη δίκαιη νίκη της και πάλι αλλά και την άνοδο».

Ο Γιώργος Σκαθαρούδης τόνισε: «Ξέραμε ότι θα παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα. Μετά την διακοπή δεχθήκαμε δύο γρήγορα γκολ και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε για κάτι καλύτερο, αλλά δεχθήκαμε και ένα τρίτο γκολ. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι και ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε εδώ και πέρα. Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε την εμφάνιση της ομάδας που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια, δεν ξεκινήσαμε έτσι τη χρονιά. Εύχομαι η ΑΕΛ να πετύχει τον στόχο της. Εμείς συνεχίζουμε».