Βαθμολογία

Πήρε αυτό που ήθελε η Αμυγδαλέα

Δήμητρα Γιάννουλης και Αετός Αμυγδαλέας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο φινάλε της Α’ ΕΠΣΛ (1-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Η Δήμητρα Γιάννουλης έκανε μία πολύ καλή χρονιά και σίγουρα έδωσε πολλές ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Η Αμυγδαλέα κατάφερε να πάρει το βαθμό που ήθελε ώστε να μην μπλέξει σε καμία περιπέτεια.

Στο 2’ κακό γύρισμα της μπάλας απ’ τον Μαυρουδή Α., ο Κιόρογλου ήταν εκτός εστίας και ο Μακρής με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 20’ ωραία σέντρα έβγαλε ο Μπαμπάλης, την προβολή ο Ρουσσάς η μπάλα άουτ. Στο 30’ ωραία άλλαξαν οι Σιούτας με τον Κυριάκο με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και τον Σκούρα να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 51’ ωραία γέμισμα από τον Κυριάκο, ο Πολύζος με ψηλοκρεμαστό σουτ  έφερε το ματς στα ίσα(1-1). Στο 70’ πολύ καλό σουτ του Μαλάκου σε κόρνερ ο Σκούρας.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Σκούρας, Μηνάς, Κουρούτσαλης, Μπαμπάλης, Εμμανουήλ, Τζουρτζουκλής (69’ λ.τ. Κουταλιάς), Τσιαντούλης, Μαντζαφλάρας (57’ Κατσιαντάς), Ρουσσάς (62’ Καρέλας), Κοταρέλας, Μακρής.

Αετός Αμυγδαλέας (Μάκης Αλεξούδης): Κιόρογλου, Πρίφτης, Ευαγγελούλης (88’ Νασίου), Πολύζος Α., Μαυρουδής Α. (46’ Παπακωστούλης), Καφφές, Αντριανόπουλος, Βαϊτσης, Σιούτας, Κυριάκος, Μαλάκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Αναστασίου, Αρχοντής.