Βαθμολογία

Αήττητος πρωταθλητής ο Απόλλων, περιμένει το Δαμάσι

Ο Δαμασιακός φιλοξένησε τον Απόλλων Λάρισας και ηττήθηκε με 2-3. Τώρα περιμένει τι θα κάνει ο Τύρναβος  η Τσαριτσάνη και ο Δωτιέας για να μάθει αν θα είναι και του χρόνου στην Α’ ΕΠΣΛ (θέλει να σωθεί μία τουλάχιστον λαρισινή στη Γ’ Εθνική).

Του Βασίλη Παπαχατζή

Στο 5ο λεπτό ο Νάστας απείλησε χωρίς αποτέλεσμα. Ο Τζουμάκας απάντησε αλλά χωρίς αποτέλεσμα και αυτός. Το γκολ ήρθε στο 12' με το δυνατό σουτ απο τα 40 μέτρα του Χατζή. Στο επόμενο λεπτό ο Λέτσιος Α. θα φέρει το ματς στα ίσα με προβολή ύστερα απο σουτ του Λόλα.

Ο Απόλλων θα περάσει πάλι μπροστά στο 21' με το σουτ του Παλάσκα. Αλλά στο 28' ο Τζουμάκας θα φέρει το ματς στα ίσα μετά απο πάσα του Λόλα.

Στην επανάληψη ο Απόλλων είχε το πάνω χέρι. Έχασε ευκαιρίες με Κολοβό αλλά το τελικό 2-3 ήρθε στο 75' με τον Παλάσκα να πλασάρει από κοντά.          

                                                                                      

Δαμασιακός (Γιώργος Τζαφέρης): Μαστορδήμος, Γεωργατζιάς (65' Βίδρας), Λέτσιος Κ., Αυλογιάρης, Λέτσιος Γ., (60' Μπακαΐμης), Τσιάλτας, Λόλας, Τζουμάκας (80' Καλογιάννης), Μουσιάρης, Λούτσος Α., Λέτσιος Α.

                                                                                                        

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Μπρέλας, Χατζής, Αντωνόπουλος (55' Σκούπρας), Κόλιος, Φλώρος, Λιλολάρι, Παλάσκας, Γεωργούλης (50' Γιαννακόπουλος), Κουβελάς (78' Σιάρμπα), Νάστας Κολοβός.  

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Ακρίβος, Στάϊκος.