Βαθμολογία

Στους ημιτελικούς η 8η Περιφέρεια

Μετά την θριαμβευτική παρουσία της στο γήπεδο της Άρτας την περασμένη Τετάρτη, η ομάδα Νέων της 8ης Περιφέρειας (Μαγνησία, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα), όπου νίκησε την ομάδα της 6ης Περιφέρειας (Κέρκυρα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα) με σκορ 2-1, η ομάδα της Θεσσαλίας προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Θεσμού και την ερχόμενη Μεγ. Τετάρτη 27 Απριλίου 2016, θα αντιμετωπίσει την ομάδα της 4ης Περιφέρειας (Ημαθία, Κοζάνη, Πιερία), στο γήπεδο της Ελασσόνας, σε ένα αγώνα που θα αρχίσει στις 16.30΄, η νίκη στον οποίο θα της δώσει το εισιτήριο για τον τελικό.

Όπως είναι γνωστό, στην Μικτή ομάδα Θεσσαλίας των Νέων, συμμετέχει σαν συνεργάτης του προπονητή της ομάδας ο προπονητής της ΕΠΣ Λάρισας κ. Γιώργος Καμάκας και στη 18άδα αυτής βρίσκονται οι Λαρισαίοι ποδοσφαιριστές Κυρίτσης Γιάννης,  Κυρίτσης Αθαν. (ΠΟΕ), Ζιάκας (Ατρόμητοι/Θύελλα), Κακάμης (Ακαδημία Πλίτση) και Μπατζέλας (Αστραπή Νέας Πολιτείας).

Τα παραπάνω αναφερόμενα έντονα Λαρισινά στοιχεία στον αγώνα της προσεχούς Μεγ. Τετάρτης, ασφαλώς και θα πρέπει να γίνουν αιτία για την πολυάριθμη παρουσία φιλάθλων του Νομού μας, στο γήπεδο της Ελασσόνας, προκειμένου να ενισχύσουν με την παρουσία τους αυτή τις προσπάθειες των παικτών της 8ης Περιφέρειας, στη νίκη που οδηγεί στον τελικό.