Βαθμολογία

Πρόκριση για τις Κορασίδες του ΝΟΛ

ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΗΡΕ Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (ΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ ΤΟ 2001 ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ) ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 16 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ν.Ο.Λ. ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΕΝΩ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ Ν.Ο.Λ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΟN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ15–4 ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΣΚΟΡ 13–6.

ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΧΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ. Η ΧΙΟΣ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ 23–5.

ΑΞΙΖΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ν.Ο.Λ. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΜΕ ΜΟΝΟ 1 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2001.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 1 ΜΕ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΛ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ (ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ) ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ:

1.ΛΑΜΠΡΟΝΙΚΟΥΡ.

2.ΧΑΣΙΩΤΗΒΑΣ.15

3.ΤΕΡΠΟΥΑΘ.

4.ΣΑΜΑΡΑΑΝΔ.5

5.ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΓΛ.10

6.ΝΤΑΧΜΙΡΗΕΥ.

7.ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΔ.2

8.ΒΥΡΛΑΠΑΝ.1

9.ΚΑΤΣΙΟΥΛΑΡΕΑ

10.ΤΣΙΑΡΑΒΑΣ.

11.ΚΩΤΣΑΣΗΕΛ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Λ. ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ.