Βαθμολογία

Οι λόγοι της αποχώρησης του Γουόρντεν

Την περασμένη Τετάρτη (20/4) η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Έρικ Γουόρντεν. Ο ίδιος ο Γκανέζος επιθετικός με δήλωσή του θέλησε τώρα να κάνει γνωστούς τους λόγους της αποχώρησής του. Ο νεαρός άσος σημείωσε πως επιθυμία του ήταν να επιστρέψει κοντά στην οικογένειά του για να καθαρίσει το μυαλό του, ενώ τόνισε πως ο ΟΦΗ είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Προς όλους τους φίλους του ΟΦΗ,

Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτή την ευκαιρία για να σας ενημερώσω οτι αποχωρώ μετα απο κοινή συμφωνία με την ομαδα, καθώς, λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων τα οποία δεν μπορώ να αποκαλύψω, δεν μπόρεσα να συμβάλλω στη βελτίωση της όσο θα ήθελα.

Αγαπώ και εκτιμώ τον ΟΦΗ και είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στην οποία εχω παίξει απο τότε που άρχισα να ασχολούμαι επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Επιθυμία μου ήταν να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα και να θυσιαστώ γι’αυτήν αλλα κάποιες φορές η ζωή τα φέρνει διαφορετικά.

Ζήτησα να αποχωρήσω για να επιστρέψω στην οικογενειά μου, να περασω λιγο χρόνο μαζί τους και να καθαρίσω το μυαλό μου. Όπως ανάφερα δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, αγάπω τον ΟΦΗ και την Κρήτη και θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές που με βοήθησαν με κάθε τρόπο και φυσικά δεν ξεχνώ τους συμπαίκτες μου. Εύχομαι σε όλους ό,τι καλύτερο, τύχη στα επόμενα παιχνίδια και φυσικά άνοδο της ομάδας».