Βαθμολογία

Λύθηκε η συνεργασία του ΟΦΗ με Γουόρντεν

Ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του είναι και με τη βούλα ο Έρικ Γουόρντεν. Οι διοικούντες, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή Νίκου Νιόπλια, αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας τους με τον Γκανέζο επιθετικό, ο οποίος δεν δικαίωσε τους «ασπρόμαυρους» για την επιλογή τους. Την Τετάρτη (20/4) ο παίκτης έκανε και την τελευταία του προπόνηση με την ομάδα του Ηρακλείου και στη συνέχεια αποχώρησε.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του συλλόγου ανέφερε: «Μετά απο απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ και τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή Νίκου Νιόπλια, λύθηκε η συνεργασία του ΟΦΗ με τον Ερικ Γουόρντεν.

Ο Γουόρντεν έκανε την Τετάρτη (20/4) την τελευταία του προπόνηση με τον ΟΦΗ. Μετά το τέλος αυτής, ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ Γιώργος Βλαστός, τον ενημέρωσε για την απόφαση της ομάδας.

Ο ΟΦΗ εύχεται καλή επιτυχία στον Ερικ Γουόρντεν στην συνέχεια της καριέρας του. Δυστυχώς δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην ομάδα του ΟΦΗ, αλλά και στην κατηγορία. Ο ΟΦΗ τον ευχαριστεί για τα όσα πρόσφερε στο διάστημα που ήταν μέλος της ομάδας μας και του εύχεται καλή τύχη στο επόμενο βήμα της καριέρας του».