Βαθμολογία

Φαν Χάαλ: «Δεν σκεφτόμαστε το Κύπελλο»

Στην ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών στην αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας στάθηκε ο Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος τόνισε πως κανείς από τους παίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν σκέφτεται από τώρα τον ημιτελικό του Κυπέλλου, καθώς στόχος της ομάδας παραμένει και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ανάσες πήρε τις τελευταιες ημέρες ο Ράσφορντ.

«Δε νομίζω πως οι παίκτες μου σκέφτονται από τώρα τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Θεωρώ πως παραμένουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο, διότι θέλουμε να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Και αυτοί βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Βρίσκονται επίσης στον ημιτελικό και ίσως το έχουν στο μυαλό τους. Όμως εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φαν Χάαλ, ο οποίος έδωσε ανάσες τις δύο τελευταίες ημέρες στον Ράσφορντ, που πήρε... off από την προπόνηση.

Με 56 βαθμούς σε 33 παιχνίδια, η Γιουνάιτεντ είναι στην 5η θέση και στο -4 από Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι που έχουν τον ίδιο αριθμό αγώνων. Το Σάββατο (23/4) οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετωπίζουν τη Γουέστ Χαμ με στόχο της πρόκριση στον μεγάλο τελικό του FA Cup.