Βαθμολογία

Ελπίζει σε άνοδο ο Νιάρος

Την ελπίδα ότι τα Τρίκαλα μπορούν να κάνουν την ανατροπή και να πανηγυρίσουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα εξέφρασε ο Χρήστος Νιάρος. Με δηλώσεις που αναρτήθηκαν την Τρίτη (19/4) στην επίσημη ιστοσελίδα της θεσσαλικής ομάδας, ο 26χρονος άσος μίλησε για τις τελευταίες στροφές της σεζόν, το επικείμενο ματς με τη Λαμία και την ατομική του βελτίωση.

Ο Νιάρος υποστήριξε ότι ο προσεχής αντίπαλος ενδεχομένως να αποτελεί το πιο φορμαρισμένο σύνολο του δευτέρου γύρου, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την κατάσταση στο σύλλογο. Οι δηλώσεις του άσου των Τρικάλων:

Είναι εφικτός ο στόχος της ανόδου;

«Θεωρώ ότι είμαστε μέσα στον στόχο. Υπολείπονται 6 αγώνες ακόμη μέσα από τους οποίους θα πρέπει να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε και στις 22 Μαΐου θα δούμε αν τα καταφέραμε η όχι».

Πιστεύεις ότι η Λαμία είναι δύσκολη έδρα;

«Προσωπική μου άποψη είναι πως ίσως πρόκειται για την πιο φορμαρισμένη ομάδα του δευτέρου γύρου, με ένα πολύ καλό σύνολο ποδοσφαιριστών. Θα είναι ένα δύσκολο ματς ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες».

Πόσο έχεις βελτιωθεί μέσα από τα Τρίκαλα την φετινή σεζόν;

«Τα Τρίκαλα είναι ένας μεγάλος σύλλογος της επαρχίας και φέτος η ομάδα μας απαρτίζεται από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές άλλα και χαρακτήρες. Προσωπικά έχω βελτιωθεί και αυτό γιατί μέσα από το υψηλό επίπεδο της ομάδας εμείς οι πιο νεαροί παίκτες παίρνουμε καθημερινά καινούργια πράγματα».