Βαθμολογία

Ισοπαλία στις Σέρρες

Ο Πανσερραϊκός αν και προηγήθηκε με σκορ 2-0 των Χανίων στο φινάλε ήρθε ισόπαλος (2-2). Στο 18’ ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπαρέττα από τον Πρίφτη και ο Φουρτάδο ευστόχησε για το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πιο δυνατά, καθώς στο 52’ ο Μπαρέττας μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Δωματά, πέτυχε το 2-0. Η απάντηση του ΑΟΧ ήταν άμεση αυτή τη φορά, καθώς στο 55’ ο Καρτσαμπάς με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.

Στο 83’ όμως ο Μασάδο με απίστευτο σου έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2, με τον Πανσερραϊκό να μην μπορεί να κρατήσει το προβάδισμα σε ένα ακόμα ματς, ενώ ο ΑΟΧ συνεχίζει να μην κερδίζει, αλλά τουλάχιστον δεν χάνει, γεγονός που τον κρατά «ζωντανό» στη μάχη της παραμονής.

Σκόρερ: 18' (πεν.) Φουρτάδο, 52' Μπαρέττας - 55' Καρτσαμπάς, 83' Μασάδο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Καστανιώτης, Τσιμίκας, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Αγγελίδης (83' Στεργιανός), Σιάκκας, Δωματάς (85' Ανδρέου), Γιάντσης (69' Ρούτσης), Μπαρέττας, Φουρτάδο.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Παγώνης, Διαμαντόπουλος, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μασάδο, Καμινιώτης (76' Νύκταρης), Παλιάτσιος, Νάκας, Τσούτσης (90'+3' Φυντικάκης), Δεινόπαπας (46' Χατζηλιάδης).

Διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης). Βοηθοί: Τσιαμπάζης (Κοζάνης), Χατζημωυσιάδης (Ξάνθης).