Βαθμολογία

Παρελθόν ο Βαζάκας από τον Τύρναβο!

Σύντομο ήταν τελικά το πέρασμα του τεχνικού Γιώργου Βαζάκα από τον Τύρναβο. Την Δευτέρα (18/4) ο ίδιος αποχώρησε από το σύλλογο μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης να αναλάβει τις τύχες της Αθηναϊκής ομάδας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην αρχή της προπόνησης του Τυρνάβου δεν υπήρχε τέτοιο θέμα αφού ο ίδιος μίλησε στους παίκτες να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλους. Στο ενδιάμεσο όμως της προπόνησης έγινε η επαφή και τελικά ο Βαζάκας περίπου στις 17:00 αποχαιρέτησε τους παίκτες του Τυρνάβου.

Ο Βαζάκας δεν κατάφερε στο πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα παρά την προσπάθεια που έκανε αφού σε δύο παιχνίδια που έκατσε στον πάγκο γνώρισε ισάριθμες ήττες.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας, έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε, στον Γιώργο Βαζάκα. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Λευτέρης Βελέντζας ενώ ρόλο team manager αναλαμβάνει ο Πέτρος Δημητρίου. Γυμναστής της ομάδας μας θα είναι ο Σωτήρης Κακαργιάς».