Βαθμολογία

Αρναούτης: «Κρατάμε τα θετικά»

Για περισσότερα από 80 λεπτά ο Αχαρναϊκός κρατούσε ανέπαφη την εστία του κόντρα στα Τρίκαλα, αλλά τελικά η ήττα δεν αποφεύχθηκε με τον Κουσκουνά στο 84' να κάνει το 1-0. Ο τεχνικός των Μενιδιατών, Δημήτρης Αρναούτης, στη συνέντευξη Τύπου δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για την ήττα, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ΑΟΤ ενώ τόνισε ότι η ομάδα του κρατά τα θετικά εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα είπε: «Κατ' αρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Ξέραμε ότι παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα και όταν χάνεις στο τέλος καταλαβαίνετε ότι υπάρχει στεναχώρια. Κρατάμε τα θετικά. Η ομάδα στάθηκε καλά και δεν έχω κανένα παράπονο. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στα Τρίκαλα, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και βαθμολογικά θα μπορούσε να είναι ψηλότερα».

Από την πλευρά των παικτών ο Αντώνης Αναστασίου είπε: «Γνωρίζαμε ότι τα Τρίκαλα έχουν ποιοτικούς παίκτες ιδιαίτερα στο κέντρο. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε αποτέλεσμα. Όταν δέχεσαι γκολ με τέτοιο τρόπο και σε τέτοιο λεπτό, είναι δύσκολο να αντιδράσεις. Προσπαθήσαμε όλοι μαζί, καλή συνέχεια στην ομάδα των Τρικάλων».