Βαθμολογία

Ψιμουλάκης: «Συγκεντρωμένοι για την τρίτη θέση»

Μπορεί να δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να κερδίσουν τον Αχαρναϊκό, όμως, το σημαντικό για τα Τρίκαλα είναι πως τελικά πήραν το τρίποντο με το γκολ του Κουσκουνά το απόγευμα της Κυριακής (17/4).

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σταύρος Ψιμουλάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του με όσα είδε από τους παίκτες του τονίζοντας πως ήταν πολύ δύσκολο να παίξει ο ΑΟΤ κόντρα σε μία ομάδα που ήξερε πώς να αμυνθεί.

Αναλυτικά: «Ξέρουμε ότι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο για να διασπάσεις οργανωμένες άμυνες, πρέπει να έχεις την ηρεμία, την ποιότητα και το καθαρό μυαλό. Όλα αυτά τα είχαμε σήμερα. Κάναμε οκτώ τελικές για να βάλουμε ένα γκολ. Ήρθε ένας αντίπαλος που ξέρει και αμύνεται. Είναι γεννημένος για να παίζει έτσι. Βάζει δύσκολα στους αντιπάλους του.

Είχαμε την ηρεμία να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα. Έπρεπε οι παίκτες να αντιμετωπίσουν και τις καιρικές συνθήκες και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Είχε υψηλή θερμοκρασία, αλλά δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Όπως πάντα, έτσι και τώρα αναγκάστηκα να ρισκάρω για να έρθει αυτό το πολύτιμο τρίποντο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, που όταν το ματς άρχισε να δυσκολεύει, αυτός στήριζε την ομάδα. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρό μας που έχει την υπομονή και τη θέληση να μας δώσει τη βοήθεια που χρειαζόμαστε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για την τρίτη θέση. Να δώσουμε συνέχεια στα καλά καλά αποτελέσματα, γιατί από την τρίτη θέση κάτι μπορούμε να κερδίσουμε».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Παντελής Ριζογιάννης: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα. Εσείς μπορεί να μην το καταλαβαίνετε, αλλά εμείς κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Έρχονται ομάδες στην έδρα μας και παίζουν και οι έντεκα πίσω από τη μπάλα. Προσπαθήσαμε πολύ, φέραμε τη μπάλα αριστερά, δεξιά... Πιέσαμε πολύ στο δεύτερο μέρος και καταφέραμε να σκοράρουμε. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Ήταν πολύ καλή η παρουσία μας».