Βαθμολογία

«Αν μπορούσα να αγοράσω το 2-0 από πριν θα ήταν τέλειο»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας και το αποτέλεσμα έμεινε ο Δημήτρης Νόλης. Ο βοηθός του Βάνια Ραντίνοβιτς, που εκτέλεσε χρέη προπονητή στον πάγκο της Ζακύνθου στον κυριακάτικο (17/4) αγώνα με τον Πανελευσινιακό, μίλησε για τη νίκη, αλλά και τη «μάχη» της παραμονής.

Συγκεκριμένα τόνισε πως αν μπορούσε να αγοράσει το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ, πριν από το ματς θα ήταν τέλειο, ενώ σημείωσε πως η σωτηρία θα κριθεί γύρω στους 36 βαθμούς. «Καταφέραμε και κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη. Αν πριν το ματς είχα τη δυνατότητα να αγοράσω το σκορ του αγώνα, το 2-0 θα ήταν τέλειο.  Τα παιδιά κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο επικρατήσαμε κατά κράτος και αυτό αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού. Υπάρχει συνέχεια. Πρέπει στα επόμενα παιχνίδια να δείξουμε την ίδια διάθεση και αγωνιστικότητα για να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Νομίζω ότι από τα πρώτα λεπτά δείξαμε ότι θέλαμε το παιχνίδι. Δείξαμε ότι ζητούσαμε περισσότερο το τρίποντο. Πρέπει να διατηρήσουμε στη συνέχεια τον ίδιο ρυθμό που είχαμε στο ματς με τον Πανελευσινιακό, αλλά και στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό παρόλο που ήρθε αρνητικό αποτέλεσμα. Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση η παραμονή. Ιδιαίτερα μετά τα τελευταία ματς που βλέπουμε αποτελέσματα που ξενίζουν. Γύρω στους 36 βαθμούς θα κριθεί η παραμονή στη κατηγορία», ήταν τα λόγια του.

Από την πλευρά των παικτών μίλησαν οι Σπύρος Αποστόλου και Δημήτρης Βοσνακίδης. Ο πρώτος, που πέτυχε και το πρώτο γκολ της ομάδας του είπε: «Είναι πολύ σημαντική νίκη και μεγάλο βήμα σωτηρίας. Δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και ότι αξίζουμε αγωνιστικά να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι κλειδώνουν αρκετά πράγματα αλλά με αυτά που γίνονται στην Ελλάδα δεν μπορούμε να ξέρουμε. Πριν δέκα ημέρες ήμασταν δέκα βαθμούς πάνω από τη Ζώνη και ξαφνικά βρεθήκαμε πολύ κοντά στην γραμμή του υποβιβασμού. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα παιχνίδια στην έδρα μας και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε εκτός έδρας. Το ματς με την Ελευσίνα κρίθηκε στο πάθος πιστεύω. Όλο το νησί ήξερε ότι θα κερδίσουμε. Σημαντική και η παρουσία του κόσμου και τον ευχαριστούμε. Μπορούν να έρθουν ακόμα περισσότεροι φίλαθλοι στο γήπεδο. Κυνηγούσα καιρό να σκοράρω και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα».

Ο δεύτερος υπογράμμισε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε. Από την πρώτη στιγμή ξέραμε ότι θα νικήσουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλες επιτυχίες και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου, με έβαλαν στην ομάδα. Όλοι μαζί δουλεύουμε σκληρά και εγώ έχω πολλά να δώσω. Δεν φοβόμαστε τίποτα».