Βαθμολογία

«Βυθίζεται» ο Τύρναβος!

Από τα δύσκολα στα πάρα πολύ δύσκολα έχει περιέλθει η ομάδα του Τυρνάβου που δεν μπορεί με τίποτα να ορθοποδήσει. Την Κυριακή (17/4) γνώρισε μία ακόμη ήττα στο Κίτρος από την δυνατή Πύδνα με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Δύο ήττες σε ισάριθμα ματς και για τον τεχνικό του Τυρνάβου Γιώργο Βαζάκα και έντονος προβληματισμός για το λαρισινό συγκρότημα που μέχρι πέρυσι ήταν στην Β’ Εθνική και βλέπει κατάματα την επιστροφή του μετά από πολλά χρόνια στο τοπικό της Λάρισας! Η ομάδα παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού και τα περιθώρια στενεύουν σχεδόν ασφυκτικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, με τον Γελαδάρη να ανοίγει αρχικά το σκορ στο 32ο λεπτό με πανέμορφο σουτ στο γάμα του Παπαγιάννη. Αν και ο Τύρναβος αδυνατούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Πύδνας, κατάφερε να ισοφαρίσει με εκτέλεση φάουλ του Βούζα στο 60ο λεπτό.

Η Πύδνα, όμως, συνέχισε να πιέζει και στο 88’ έφτασε στο γκολ της νίκης, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ραπτόπουλου, με τον Πετρουζέλλη που ανέλαβε την εκτέλεση να μην αστοχεί. Ένα γκολ «μαχαιριά» για τον Τύρναβο.

Για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα του Τυρνάβου προβλημάτισε επιθετικά, αλλά και αμυντικά, εκεί όπου το πρόβλημα δείχνει να είναι πολύ σοβαρό, παρόλα αυτά όμως δεν είδαμε να γίνουν αλλαγές σε θέσεις που ο Τύρναβος δείχνει να «πονάει».

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης, Στούμπος, Δημητρίου (60΄Πετρουζέλλης), Γελαδάρης, Χάμος, Καραγκούνης, Καμπλιώνης (62΄Μακράκης), Παυλίδης (75΄Κυπαρίσσης), Πέτρο.

Τύρναβος (Γιώργος Βαζάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρλιάμπας, Καρατάσιος, Μανιώτης, Κεσίδης, Λούγκος, Λίταινας, Βούζας, Τσιάγκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μολιχιτούδης, Μποζατζίδης, Φραγιος (Μακεδονίας).