Βαθμολογία

Αγγλικό σκορ στο Μεσοχώρι!

Ελπίς Μεσοχωρίου και Όλυμπος Καρυάς αναμετρήθηκαν με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 3-5! Στο 5’ ο Δάσσιος Ορ. με σουτ έκανε το 0-1 για την Καρυά. Στο 12’ οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Αλυπρασίτης με δυνατό σουτ σκόραρε για το 1-1.

Μάλιστα στο 20’ ο Αλυπρασίτης με τον ίδιο τρόπο έδωσε «κεφάλι» στην ομάδα του. Στο 32’ ο Καλογιάννης Ν.Α. ύστερα από πάσα του Μαρκούγια με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1.

Στο 55’ ο Δάσσιος Κ. με σουτ μείωσε σε 3-2. Στο 63’ ο ίδιος παίκτης ύστερα από κεφαλιά του Καραγιώργου που πήγε στο δοκάρι με σουτ έκανε το 3-3! Στο 68’ ο Μανούσιος έκλεψε τη μπάλα και με πλασέ έκανε το 3-4. Τέλος στο 80’ ο Δάσσιος Χ. με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-5.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Φράντζας Σ., Χαράλαμπος, Λέτσιος (66’ Πατσιτός Ν.), Φράντζας Ρ., Μητούλας, Μαρκούγιας, Κουζιώνης, Κουγιαντάς Ζ. (46’ Καραγιάννης Ν.), Κουγιαντάς Α., Καλογιάννης Ν.Α., Αλυπρασίτης.

Όλυμπος Καρυάς (Ελευθέριος Τηγάνης): Καρακώστας, Αξούγκας, Δάσσιος Γ., Κατσιούρας (60’ Καραγκόγκος), Δημητρίου, Στεργιούλας, Δάσσιος Χ., Δάσσιος Ορ., Καβαρατζής, Μανούσιος, Παναγιωτόπουλος (30’ λ.τ. Δάσσιος Κ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Χασιώτης, Καλισόπουλος.

Bάσω Γκατζούλη