Βαθμολογία

Στο φινάλε χαμογέλασε το Κουλούρι!

Επτά γκολ σημειώθηκαν στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Άρη Κουλουρίου (3-4). Στο 12΄ο Γιώργος Κίτσας με πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι σκόραραν ξανά, αυτή τη φορά με όμορφο σουτ του Σωτήρη Ελιζόπουλο για το 2-0.

Στο 24’ ο Κολομητρούσης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2–1. Και στο 31΄ο Κολομητρούσης κέρδισε πέναλτι από τον Παναγιώτη Βασιλείου και το εκτέλεσε ο ίδιος ισοφαρίζοντας 2–2.

Στο 55΄ο Κοττάκος βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε κάνοντας το 2-3. Ο Πανιώνιος στο 73 έφερε το ματς στα ίσα με δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σωτήρη Ελιζόπουλου με σουτ. Στο 82′ ο Βασίλης Κοττάκος νίκησε και πάλι τον αντίπαλο γκολκίπερ για το τελικό 3-4.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Αποστόλης Κορομηλάς): Μεϊμάρολγου, Ελιζόπουλος Σ., Γκόλτσιος Γ., Παϊτέρης, Βασιλείου Π., Βασιλείου Παρ., Κανής, Δημόπουλος Γ., Στρατής Χρυσ., Κίτσας Γ. (52′ Κίτσας Γερ.), Ελιζόπουλος Ν.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράντζης): Παπαγούλας, Καρλιγκιώτης, Κοττάκος, Νεράντζης (84′ Ανδρέου), Καλογερόπουλος, Μπακαβέλος, Μιχόπουλος, Φασούλας (65′ Χριστοδούλου), Παπαγεωργίου, Γαρυφαλλόπουλος, Κολομητρούσης (35′ λ.τ. Αποστολίδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας, Κουβατάς, Κουμάρογλου.