Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά»

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Αλέκος Βοσνιάδης, έδωσε συγχαρητήρια σε κόσμο και παίκτες μετά το 0-0 με την ΑΕΛ. Ο Μακεδόνας ανέφερε στο flnews: «Η ΑΕΛ είναι καλή στις αντεπιθέσεις, επιδιώκει, επιδιώξαμε με Κρητικό και Νίκιτς να μην κινδυνέψαμε από κόντρα επιθέσεις του αντιπάλου. Το πετύχαμε σε απόλυτο βαθμό γιατί και οι δύο παίκτες μας ήταν εξαιρετικοί να μην επιτρέψουν τη μετάβαση του αντιπάλου. Είχαμε μια άτυχη στιγμή με τον Αρναρέλλη, κάναμε νωρίς αναγκαστική αλλαγή. Χάσαμε έναν βασικό παίκτη μας που στο τελευταίο διάστημα έβαζε γκολ. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να μην κινδυνέψουμε στις αντεπιθέσεις της ΑΕΛ και να βρούμε την ευκαιρία που θα σκοράραμε. Από ένα

Βγάλαμε τον Παμλίδη, περάσαμε φορ τον Σουάνη για να έχουμε τρεξίματα με τον Ντουαλά που είναι καλός στο ένας εναντίον ενός. Στο 75' αλλάξαμε σχηματισμό. Από δύο αμυντικά χαφ αφήσαμε μόνο τον Νίκιτς, με δύο μεσοεπιθετικούς, φορτώνοντας και την επίθεση με τον Μπαλντοβαλίεφ. Ρισκάραμε στα τελευταία λεπτά, αλλά ήρθε η αποβολή και άλλαξαν τα δεδομένα. Δεν χάσαμε όποιον κι όποιον παίκτη, αλλά τον τερματοφύλακά μας. Δεν είχαμε αλλαγή τερματοφύλακα και αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον Ντουαλά. Αναγκαστικά κλειστήκαμε για να μην χάσουμε τον πόντο.

Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί δεν ξέφυγαν από το πλάνο. Ήταν καλοί τακτικά, αλλά η αποβολή και η αναγκαστική αλλαγή του Αρναρέλλη μας άλλαξε τα σχέδια. Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε για πρώτη φορά τόσο καλά. Μας εμψύχωσε, τον θέλουμε κοντά μας, για να μπορέσουμε στα επόμενα ματς να κλειδώσουμε την άνοδο και να πάρουμε την πρώτη θέση. Είμαστε κοντά στον στόχο, θέλει ελάχιστους βαθμούς και θέλει συγκέντρωση. Συνεχίζουμε ήρεμα για το επόμενο παιχνίδι».