Βαθμολογία

Ολοκλήρωσε με νίκη το Μελισσοχώρι

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου επικράτησε εκτός έδρας με 1-3 της Ένωσης Μελίας και ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με νίκη. Στο 14΄σουτ του Κώστα Σφέτσου, απέκρουσε ο Άγγελος Λώζος και η μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 15’ ο Νούσιας με σουτ από καλή θέση μετά από ωραία ατομική ενέργεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0–1. Ο  Κώστας Σφέτσος στο 20΄σημάδεψε με σουτ και πάλι το δοκάρι και στο 35΄ το σουτ του Αθανασίου για τους γηπεδούχους βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 60 με σουτ από τα 30 μέτρα ο Καραπέτσας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η Μελία στο 61΄κατάφερε να μειώσει με τον Νταλαμπύρα, όμως εννιά λεπτά αργότερα, ο Βαγγέλης Χαρούλης με σουτ μετά από ωραία ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 1–4. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ίδιος είχε και δοκάρι στο 85’ του ματς.

Ένωσις Μελίας (Ηλίας Αράπης): Τζήμας, Κυριακόπουλος, Κωσταρέλλος, Παπαγεωργίου, Αγγελακόπουλος, Αθανασίου (46′ Νταλαμπύρας), Αμαρλαριώτης, Γαρυφαλλόπουλος, Βαϊόπουλος (65′ Μπακάλης), Σφέτσος, Κατσίκης.

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Γιώργος Λυκοκώστας): Λώζος Άγγ., Παπαϊωάννου, Βαλώζος, Καραπέτσας, Λώζος Κ., Δημόπουλος (75′ Γεράσης), Νούσιας, Τσακουρίδης (65′ Ζαφειρούλης), Χαρούλης, Λιάγκας, Χατζής.

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Ντελέζος Θ., Αθανασούλης.