Βαθμολογία

Δήλωση παραίτησης του Χρήστου Μπουχουρίδη

Για καθαρά προσωπικούς λόγους, όπως άλλωστε δήλωσε, παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του Απόλλωνα Λάρισας ο Χρήστος Μπουχουρίδης. Ο αντιπρόεδρος της λαρισινής ομάδας, τόνισε ότι η παραίτηση του, αφορά καθαρά προσωπικούς λόγους και δεν έχει να κάνει με τίποτε με μέλη της διοίκησης Μαντζανά, ούτε φυσικά και με οποιονδήποτε από τ ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο ίδιος τόνισε ότι θα μείνει πιστός φίλος της αγαπημένης του ομάδας, την οποία θα παρακολουθεί την εξέλιξη της, με ιδιαίτερο ζήλο, ευχόμενος φυσικά τα καλύτερα για τον Απόλλωνα.

Στην δήλωση παραίτησης του, αναφέρει τα εξής: "Λόγοι προσωπικοί με αναγκάζουν να παραιτηθώ από την διοίκηση της ομάδας μας, οριστικά και αμετάκλειτα. Με την ευκαιρία αυτήν θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που αγαπούν αυτήν την ομάδα και την συμπαρίστανται, όλους αυτούς που προυπήρξαν για να κρατήσουν αυτό το ποδοσφαιρικό κύτταρο της πόλης μας, ζωντανό, όλα αυτά τα χρόνια και να μου δώσουν εμένα την ευκαιρία να βάλω ένα λιθαράκι στη ιστορία της.

Εύχομαι κάθε προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή ευτυχία στους προπονητές, ποδοσφαιστές και φίλους της ομάδας μας, καθώς και στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και να πετύχουν τους στόχους, τόσο τους προσωπικούς, όσο και τους ποδοσφαιρικούς που έχουν.

Με σεβασμό και εκτίμηση

Μπουχουρίδης Χρήστος"