Βαθμολογία

Μαρτίνεθ: «Καταλαβαίνω τον κόσμο»

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν έψαξε δικαιολογίες και παραδέχθηκε πως ο κόσμος της Έβερτον έχει κάθε δικαίωμα να είναι απογοητευμένος, ωστόσο κάλεσε για ενότητα ώστε να τελειώσει όσο το δυνατόν καλύτερα η σεζόν.  

«Δεν θα έλεγα ότι αισθάνομαι περισσότερη πίεση. Ως προπονητής πρέπει πάντα εσύ να ασκείς την πίεση στον εαυτό σου. Ό,τι και να γίνεται έξω πάντα απαιτείς σκληρή δουλειά. Τα τελευταία επτά χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ θα έλεγα ότι πάντα αισθανόμουν το ίδιο. Ποτέ δεν θα σταματήσει αυτό.

Πάντα πρέπει να επικεντρώνεσαι σε αυτά που μπορείς να επηρεάσεις και γι' αυτό είναι σημαντικό κομμάτι της σεζόν αυτό που έχουμε μπροστά μας γιατί από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα.

Πάντα θέλω να ξέρω τι αισθάνεται ο κόσμος και πάντα σέβομαι αυτούς που υποστηρίζουν τον σύλλογο ή εκείνους που έχουν αγνό ενδιαφέρον γι' αυτόν. Σέβομαι απεριόριστα όσους παθιάζονται για τον σύλλογο. Οι οπαδοί μας έχουν περάσει πολλά, αλλά τώρα βρίσκομαι στην τρίτη σεζόν μου και μπορώ να καταλάβω την απογοήτευσή τους. Εάν έχω την ευκαιρία να μιλήσω με μερικούς από αυτούς και να μοιραστούμε κάποιες στιγμές, θα το κάνω γιατί είναι σημαντικό να ξέρεις την άποψη του κόσμου.

Δεν έχω πρόβλημα με το πάθος του, γιατί αυτή είναι η δύναμή μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να τον χαροποιήσουμε. Είμαστε το ίδιο απογοητευμένοι. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να κλείσουμε δυνατά την σεζόν και όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία» ανέφερε.