Βαθμολογία

Αποφασίζει στο τέλος της σεζόν ο Μανωλάς

Τις όποιες εξελίξεις για το τέλος της σεζόν μετέθεσε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος μίλησε για το ενδιαφέρον που υπάρχει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον ίδιο. Μετά το παιχνίδι της Ρόμα με την Μπολόνια (1-1) ο Έλληνας αμυντικός δέχθηκε ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του Τύπου για το μέλλον του και τόνισε πως μαζί με τη Ρόμα θα αποφασίσει για το τι θα γίνει.

«Δεν ξέρω τίποτα για αυτό το θέμα. Οφείλω να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου, έχω ακόμα τρία χρόνια συμβολαίου. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα πάρω από κοινού με τη Ρόμα την απόφασή μου», δήλωσε αρχικά.

Επίσης αναφέρθηκε και στη συνέχεια στο πρόγραμμα των «τζιαλορόσι»: «Τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Μας έλειψε μόνο το γκολ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όταν παίζεις καλά και δεν έρχονται οι τρεις πόντοι είναι μόνο ατυχία.

Δεν πρέπει όμως να τα παρατήσουμε, θα πρέπει να σκεφτούμε τα επόμενα παιχνίδια. Τώρα τα πάντα είναι πιο δύσκολα αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι. Η Νάπολι έχει να παίξει στο Μιλάνο με την Ίντερ και έπειτα έρχεται και στο Ολίμπικο».