Βαθμολογία

«Το ότι δεν μιλάμε για τη διαιτησία δεν είναι αδυναμία»

Ο Λουκάς Καραδήμος δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη διαιτησία του Κακριδή στην αναμέτρηση της Δευτέρας (11/4) με τον Παναιγιάλειο. Παράλληλα, ο τεχνικός της Καλλιθέας συλλυπήθηκε την αχαϊκή ομάδα για την απώλεια του Βασίλη Κατσίβελου, προτού μιλήσει με καλά λόγια για την απόδοση των παικτών του.

«Είναι κουραστικό αυτό που γίνεται με τη διαιτησία. Το ότι δεν βγάζουμε ανακοινώσεις ή δεν μιλάμε δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η Καλλιθέα έχει βαριά φανέλα και σε αυτή την κατηγορία έχει γράψει τη δική της ιστορία.

Πρέπει να το καταλάβουν και οι διαιτητές ότι δεν μπορούμε να ελέγχουμε τα νεύρα μας όταν φτάνουμε στους 200 παλμούς», ήταν τα λόγια του Καραδήμου για τη διαιτησία.

Επιπλέον, ο τεχνικός της Καλλιθέας δήλωσε: «Θέλω να δώσω και εγώ συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναιγιάλειου για την απώλεια του Βασίλη Κατσίβελου. Στον αγώνα δεν μπήκαμε καλά και χάσαμε ένα ημίχρονο.

Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και πώς να πάρει αυτό που θέλει. Το 0-2 του πρώτου μέρους είναι δίκαιο γιατί ο Παναιγιάλειος έπαιξε πολύ καλά. Καταφέραμε να το παλέψουμε όσο μπορούμε.

Είχαμε καλή απόδοση και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Βάλαμε το γκολ αρκετά νωρίς και είχαμε χρόνο για να τα καταφέρουμε. Πέσαμε όμως πάνω στον Αθανασόπουλο που είχε καλή απόδοση σήμερα».