Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Δίκαιο αποτέλεσμα»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης χαρακτήρισε δίκαιο το -ισόπαλο- αποτέλεσμα με τη Λαμία στην αναμέτρηση της Δευτέρας (11/4) για την 27η αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Παράλληλα, ο τεχνικός της Κέρκυρας θεωρεί πολύτιμο τον βαθμό που πήρε η ομάδα του στη Φθιώτιδα, ενώ υποστήριξε ότι οι παίκτες του ήταν «πολύ νευρικοί και έχαναν εύκολα την μπάλα μετά την αποβολή του Καραλή».

Οι δηλώσεις του Βοσνιάδη: «Πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό σε μια πολύ δύσκολη έδρα με καλή ομάδα. Υπήρχε ένταση στο παιχνίδι και την περιμέναμε. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ήμασταν έξω από το παιχνίδι τελείως. Είχαμε δεχθεί στα πρώτα πέντε λεπτά τουλάχιστον τρεις επιθέσεις του αντιπάλου μέχρι που δεχθήκαμε και το γκολ.

Μετά το πρώτο 20λεπτο ανεβήκαμε, πήραμε μέτρα, βγάλαμε καλές συνεργασίες με ένα στημένο είχαμε τη δυνατότητα να σκοράρουμε και επιδιώξαμε να πετύχουμε να τέρμα. Φτάσαμε έτσι στο ημίχρονο.

Για το δεύτερο ημίχρονο δεν μπορώ να μιλήσω δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Ήταν χωρίς φάσεις ένα παιχνίδι με συχνές διακοπές με νεύρα τεντωμένα. Από την αποβολή και μετά έπρεπε να διαχειριστούμε αλλιώς το παιχνίδι να ήμασταν πιο ήρεμοι, να ανοίξουμε συνεργασίες δημιουργώντας πρόβλημα στον αντίπαλο. Ήμασταν πολύ νευρικοί χάναμε εύκολα τη μπάλα. Δεν είχαμε την ηρεμία. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα πήραμε το βαθμό και συνεχίζουμε με το επόμενο δύσκολο παιχνίδι για μας στην έδρα μας.

Συνεχίζουμε με μια συγκομιδή αποτελεσμάτων για να μπορέσουμε αρχικά να πιάσουμε το στόχο που είχαμε, να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση. Να ευχηθώ στον κ. Σπανό καλή συνέχεια μιας και έχει βελτιώσει πολύ την ομάδα του. Να πετύχει ό,τι στόχο έχει βάλει».