Βαθμολογία

Σπανός: «Ο Φουκάκης εκτέθηκε»

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε με καλά λόγια για τον Φουκάκη, ωστόσο υποστήριξε ότι εκτέθηκε στο ματς της Δευτέρας (11/4) με την Κέρκυρα. Αναφερόμενος στα… του οίκου του, ο τεχνικός της Λαμίας υποστήριξε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την τρέχουσα σεζόν, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι υπό προϋποθέσεις θα επιτευχθεί η 3η θέση. Τέλος, ο Σπανός ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Κέρκυρα και την ΑΕΛ, οι οποίες κατά τα φαινόμενα τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα.

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Λαμίας: «Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ έθεσα ένα στόχο. Να καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος ότι αδικούν τους εαυτούς τους. Σήμερα έφτασε η στιγμή μετά από 3 περίπου μήνες να καταλάβουμε όλοι μας ότι αυτή η Λαμία μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Θεωρώ ότι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα.

Από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου μέχρι τη στιγμή που δεχθήκαμε κόκκινη κάρτα νομίζω είχαμε τον έλεγχο, την κυριαρχία δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θεωρώ ότι το παιχνίδι έτσι όπως εξελίχθηκε κάποιοι μπορεί να το ευχαριστήθηκαν επειδή ήταν γκραν γκινιόλ στο τέλος.

Η Λαμία είναι μια ομάδα που μπορεί, μπορούσε και θα μπορεί στο μέλλον να διεκδικήσει πρωτάθλημα με όλη της την άνεση. Από εκεί και πέρα εντός έδρας έτσι παίζουμε πραγματικά υπάρχει ένταση στο παιχνίδι με τη διαφορά ότι σήμερα τα παιδιά μετά την αποβολή του Καραλή μπόρεσαν και διαχειρίστηκαν καλά τη κατάσταση. Από τη στιγμή που δεν μας άγχωσε ο αντίπαλος αμυντικά αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο σε ένα κακό μας δεκάλεπτο τη στιγμή που δεχθήκαμε το τέρμα χάνοντας την αυτοσυγκέντρωση οι παίκτες.

Ξέρετε ότι δεν μιλάω πολύ για τη διαιτησία, αλλά θέλω να πω κάτι. Να δει ο κ. Φουκάκης μαζί μου το παιχνίδι κι αν μόνος του βαθμολογήσει τον εαυτό του όπως πρέπει τότε έχω κάνει λάθος. Όμως επειδή είναι εξαιρετικός διαιτητής είναι διαιτητής για παραπάνω κατάσταση αδίκησε τον εαυτό του. Συγγνώμη αλλά εκτέθηκε.

Όμως ότι και να βρούμε μπροστά μας αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ή έτσι ή αλλιώς με δύναμη και ψυχή εντός ή εκτός έδρας με καλύτερη τακτική και θέληση η Λαμία θα βγει τρίτη. Δεν με ενδιαφέρουν οι αδειοδοτήσεις και γενικά ότι λένε. Εγώ μιλάω για το αγωνιστικό μας πλάνο επειδή είμαι προπονητής. Αν κάποιοι τώρα από άλλες πόλεις θέλουν να λένε γιατί μιλάω και το κάνω επειδή είμαι αυτή τη στιγμή προπονητής της Λαμίας. Θα λέω ότι θέλω και δεν με ενδιαφέρουν οι αδειοδοτήσεις αλλά η καλύτερη βαθμολογική θέση της ομάδας μου. Είναι δικαίωμά μου να το κάνω.

Συγχαρητήρια στον κ. Βοσνιάδη και στην ομάδα της Κέρκυρας για την άνοδο. Είναι μια ομάδα που έπεσε άδικα πέρυσι. Δεν έπεσε αγωνιστικά αλλά εξωαγωνιστικά. Βρήκαν τους κατάλληλους ανθρώπους και τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές και όλο το επιτελείο κατόρθωσε να επιστρέψει πάλι στη Σούπερ Λιγκ. Καλή πορεία σε Λάρισα και Κέρκυρα που έχουν βγει να πετύχουν τους στόχους τους μιας και είναι μεγάλες ομάδες.

Εγώ δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κοιτάμε τον μεθεπόμενο αντίπαλο. Θέλω να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι ισοπαλίες εκτός έδρας με Καλλιθέα και Κισσαμικό ήταν κάτι συγκυριακό. Η ομάδα μας ήταν εξαιρετική και στα δύο παιχνίδια και δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Η αλήθεια είναι αυτή και ότι υπάρχει πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια φαίνεται».