Βαθμολογία

«Ευχαριστώ» στη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ο ΟΦΗ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτρια τη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του εξέδωσε ο ΟΦΗ το απόγευμα της Δευτέρας (11/4). Η Διοικούσα Επιτροπή του Ομίλου έπλεξε το εγκώμιο των περισσοτέρων για τη συμπεριφορά τους στο ματς με την Τριγλία Ραφήνας, αλλά ζήτησε την απομόνωση «κάποιων που δεν μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού».

«Θα πρέπει να απομονωθεί οποιοσδήποτε δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση. Αναλυτικά: «Σε ένα ακόμη στο γήπεδο μας, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, δίδαξε ήθος.

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και με σασπένς οι 6 χιλιάδες και πλέον φίλαθλοι του ΟΦΗ που βρέθηκαν στο γήπεδο, όχι μόνο στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αλλά χειροκρότησαν και την αντίπαλη ομάδα για την προσπάθεια της, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, για το τι σημαίνει μια αυθεντική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ θα ήθελε να συγχαρεί τον κόσμο του ΟΦΗ για την συμπεριφορά του.

Ακόμα και αν μέσα στο πλήθος, μπορεί να βρεθούν  κάποιοι που δεν μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, που ίσως ξεφύγουν από τα όρια, η συνολική εικόνα δεν αλλάζει. Είναι σημαντικό ότι κάποιες μεμονωμένες συμπεριφορές, πλέον καταδικάζονται και «πνίγονται» αμέσως από φιλάθλους του ΟΦΗ.

Και αυτό μας ικανοποιεί. Θα πρέπει να απομονωθεί οποιοσδήποτε δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης και το πόσο μπορεί να βλάψει την ομάδα μας, σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος.

Εμείς ευχαριστούμε την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου του ΟΦΗ και την καλούμε να είναι μαζί μας με το ίδιο σθένος, την ίδια ψυχή, τον παλμό και τον ενθουσιασμό και στα δυο επόμενα κρίσιμα παιχνίδια στο γήπεδο μας με Ηλυσιακό και Φωστήρα, για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές και να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας μας στην παραπάνω κατηγορία».