Βαθμολογία

Παραιτήθηκε ο Ξηροφώτος από τον Πύρασο

«Ακέφαλος» έμεινε τη Δευτέρα (11/4) ο Πύρασος, αφού παραιτήθηκε αιφνιδίως ο Στέφανος Ξηροφώτος, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου προέρχεται από ένα σπουδαίο αποτέλεσμα (1-1) κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης και προετοιμάζεται για τον υπέρ πάντων αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας που θα κρίνει πάρα πολλά στη μάχη της παραμονής.

«Θα ήθελα να δηλώσω την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία του Πυράσου για προσωπικούς λόγους. Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους φιλάθλους για την στήριξη στο πρόσωπό μου αυτά τα δύο χρόνια. Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει το στόχο της», ήταν τα λόγια του Ξηροφώτου.

Η διοίκηση, από την πλευρά, της ανέφερε: «Γίνεται αποδεκτή η παραίτηση του προπονητή Στέφανου Ξηροφώτου, ύστερα από σύγκληση διοικητικού συμβουλίου.

Τον ευχαριστούμε θερμά για τα όσα προσέφερε στον Πύρασο αυτή τη διετία στη Γ' Εθνική, έχοντας καθοριστική συμβολή στην παραμονή της ομάδος μας στην κατηγορία την περασμένη σεζόν και στην πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Κατέχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία του Πυράσου. Καθήκοντα πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Στέλιος Αρσένος».

Να σημειωθεί ότι ο Αρσένος κοουτσάρισε την ομάδα της Νέας Αγχιάλου στα δύο τελευταία ματς λόγω τιμωρίας του Ξηροφώτου και θα κληθεί να το επαναλάβει στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πύρασος συγκατοικεί με τον Τύρναβο στη 10η θέση του 2ου ομίλου με 32 βαθμούς, ενώ ο Εθνικός Φιλιππιάδας στην πολυπόθητη 9η με 34 βαθμούς.