Βαθμολογία

Μοίρασε μπράβο στον κόσμο του Αχαρναϊκού ο Σταμούλης

Συγχαρητήρια στον κόσμο του Αχαρναϊκού για το γεγονός ότι «έγιναν μία παρέα με τους φιλάθλους της Αναγέννησης Καρδίτσας», έδωσε ο Χαράλαμπος Σταμούλης.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους όλης της διοίκησης και των παικτών το «12ο παίκτη μας», ενώ ευχήθηκε «όλοι οι φίλαθλοι όλων των ομάδων να πράττουν το ίδιο».

Συγκεκριμένα, ο Χαράλαμπος Σταμούλης δήλωσε: «Οι φίλαθλοι του Αχαρναϊκού ήταν πάντα και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να είναι η κινητήριος δύναμη μας. Όπως πολύ σωστά είπε ο κ. Αρναούτης ιδιαιτέρως σήμερα οι φίλαθλοι ήταν ο 12ος παίκτης μας! Εκ μέρους όλης της Διοίκησης, αλλά και των παικτών, τους ευχαριστώ θερμά για την υποστήριξη.

Όμως, στον σημερινό αγώνα οι φίλαθλοι μας έδειξαν και άλλο ένα πρόσωπο. Το πρόσωπο του πραγματικού φιλάθλου που αγαπά το ποδόσφαιρο σαν άθλημα και όχι σαν χώρο εκτόνωσης της βίας. Σήμερα οι φίλαθλοι του Αχαρναϊκού τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά το τέλος του, έγιναν μια παρέα με τους φιλάθλους της Καρδίτσας. Τους ευχαριστούμε που έδειξαν το καλύτερο πρόσωπό τους και ευχόμαστε όλοι οι φίλαθλοι όλων των ομάδων να πράττουν το ίδιο. Άλλωστε το ποδόσφαιρο ως το λαοφιλέστερο άθλημα θα έπρεπε να ενώνει και όχι να χωρίζει τον κόσμο».