Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Προσπάθεια χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης χρέωσε σε μία αδράνεια ενός τετάρτου το αρνητικό αποτέλεσμα της Κυριακής (10/4) από τον Αχαρναϊκό, ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική.

Κοινώς, η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο η απόδοση των παικτών της έπεσε ακόμα περισσότερο.

Οι δηλώσεις του Θεοδοσιάδη: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, η οποία δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού δεν μπορέσαμε να πάρουμε τουλάχιστον τον πόντο.

Ελέγχαμε τον ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά φάση δεν έκανε καμία από τις δύο ομάδες. Εμείς πληρώσαμε μία αδράνεια στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, οπότε δεχτήκαμε και το γκολ που έκρινε το ματς.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Προσπάθησαν και ήταν πολύ καλοί ανασταλτικά. Κοιτάμε το επόμενο ματς, ώστε να μαζέψουμε βαθμούς και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, αλλά και όσους ήρθαν σήμερα στο γήπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο και μετά το 20λεπτο είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας, αλλά ήμασταν φλύαροι. Είναι ένα πρόβλημα αυτό για εμάς. Το δουλεύουμε και θέλουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί».