Βαθμολογία

Ραντίνοβιτς: «Τιμωρηθήκαμε για τα λάθη μας»

Με άδεια χέρια έφυγε η Ζάκυνθος από το ματς με τον Πανσερραϊκό και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Βάνια Ραντίνοβιτς τόνισε ότι η ομάδα του τιμωρήθηκε για τα λάθη που έκανε.

Παράλληλα, ο Σέρβος προπονητής εξέφρασε την αισιοδοξία του για διπλό ενάντια στον Πανελευσινιακό, περιμένοντας να έχει στη διάθεσή του και τους περισσότερους από τους τραυματίες.

«Παίξαμε καλά και κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις λάθη γιατί θα τιμωρηθείς. Στο τέλος χάσαμε πέναλτι και μπορώ να πω ότι ο Πανσερραϊκός ήταν τυχερός. Έχουν πολύ καλούς παίκτες και ίσως τον καλύτερο επιθετικό της κατηγορίας, τον Φουρτάδο.

Δεν δεχτήκαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά τιμωρηθήκαμε σε δυο φάσεις. Στο δεύτερο μέρος οι πιθανότητές μας ήταν μικρές. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε. Παίζουμε καλά και δημιουργούμε ευκαιρίες. Πιστεύω στο επόμενο ματς με την Ελευσίνα έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε τον αγώνα.

Έχουμε πολλά ματς ακόμα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι το επόμενο. Ελπίζω ότι θα χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες μας που δεν είχαμε σε αυτό το ματς. Ποδοσφαιριστές επιθετικοί κυρίως. Ήταν πρόβλημα για μας η απώλεια των παικτών. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας ήταν πολύ καλοί. Χρειαζόμαστε επιθετικούς για να μπορούν να σκοράρουν. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε», δήλωσε ο Ραντίνοβιτς.