Βαθμολογία

Δεν τα κατάφερε ο Δωτιέας Αγιάς

Ο Δωτιέας Αγιάς έκανε μεγάλη προσπάθεια σε ένα ακόμη παιχνίδι όμως στο τέλος δεν μπόρεσε να πάρει κάτι και σίγουρα η παραμονή έχει πλέον δυσκολέψει πολύ.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του μεγάλου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πιερικού Νίκου Κουρουζίδη που «έφυγε» από τη ζωή.

Μεγάλη ευκαιρία με τον Κωνσταντίνου ο Πιερικός στο 17΄βγήκε απέναντι στον Μάλτζαρη και πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας της Αγιάς έβγαλε σε κόρνερ.
Στο 19΄ο Καράμπελας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά το σουτ που επιχείρησε από τα δεξιά και μέσα από την περιοχή, πέρασε άουτ.

Στο 25΄τριπλή ευκαιρία για τον Πιερικό με τους Αποστολίδη και Τροϊρη, να μην μπορούν να βρουν τα δίχτυα του Δωτιέα αφού η μπάλα κόντραρε  στα πόδια των αμυντικών στα σουτ που επιχείρησαν και αποκρούστηκε από το δοκάρι της Λαρισινής ομάδας στην προσπάθεια του Τσιώλη από τα 5 μέτρα και πλάγια.

Στο 40΄ο Πιερικός άνοιξε το σκορ, όταν σε σέντρα του Αποστολίδη, ο Σούλι προσπάθησε να διώξει την μπάλα την έστειλε στο βάθος των διχτύων της ομάδας του Στο 44΄ο Γκουντρουμπής σε φοβερή εκτέλεση φάουλ, τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Φιρινίδη.

Στην επανάληψη δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερες ευκαιρίες και ο Δωτιέας αν και το πάλεψε δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι από το τόσο σημαντικό παιχνίδι που έδωσε.

Πιερικός (Νίκος Ζαλίκας): Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Τροΐρης (85΄Παναγιωτίδης), Κωνσταντίνου, Κώτσιας, Αποστολίδης, Καράμπελας (90+ Γιαλαμίδης), Τσιώλης (68΄Πέεφ)

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Μάγγος): Μάλτζαρης, Καραγιάννης, Μανακούσιος, Κόκκας, Σούλι (76΄Καρβούνης), Ουζούνογλου, Τσατσαλίδης, Γκουντρουμπής, Ντακούλας, Τσιρογιάννης (65΄Κορλός), Φιάλιο (46΄Παππάς)

Διαιτητική τριπλέτα: Μπεκιάρης, Βογιατζής, Στεφανής (Καρδίτσας).