Βαθμολογία

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ στο μπάσκετ

Μπορεί η ΑΕΛ να ηττήθηκε 66-68 σήμερα από τον Αίολο Αστακού, ωστόσο η εμφάνιση που πραγματοποίησε μόνο άσχημη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι «βυσσινί» έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πάλεψαν μέχρι τέλους, και σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα τους αδικεί.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΛ έδειξε τον χαρακτήρα που έπρεπε και ήταν με μία σημαντική διαφορά μπροστά στο σκορ (11-4, 13-6), ωστόσο στη συνέχεια το παιχνίδι ισσορόπησε. Στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν που οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα, αλλά οι παίκτες του Αβραάμ Παπαδόπουλου δεν το έβαλαν κάτω και πάλεψαν μέχρι τέλους για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Και ενώ το σκορ ήταν 66-68 σε βάρος της ΑΕΛ, ο Σαριμπαλίδης σούταρε από τη γραμμή του τριπόνου, η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι αλλά έφτασε στα χέρια του Τσούτσου, 3'' πριν από τη λήξη του αγώνα, που επιχείρησε με τον ίδιο τρόπο να χαρίσει τους δύο βαθμούς της νίκης στην ομάδας μας. Δυστυχώς και πάλι η μπάλα δεν... θέλησε να μπει μέσα στο καλάθι και έτσι το ταμπλό έμεινε στο 66-68.

Η εμφάνιση της ΑΕΛ είχε τη συγκλονιστική υποστήριξη του κόσμου, που αποτέλεσε και πάλι πηγή ενέργειας και πάθους για τους παίκτες. Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο κλειστό του Αλκαζάρ, από φιλάθλους που διψούσαν για μπάσκετ και για τη νίκη απέναντι στον Αίολο Αστακού, οι παίκτες της ΑΕΛ δεν θα μπορούσαν παρά να παίξουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες όλων αυτών που βρέθηκαν στο πλευρό τους!

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 32-32, 44-50, 66-68.

ΑΕΛ Βλαχούλης 4, Αθανασόπουλος 2, Σαριμπαλίδης, Τζήμας, Τσούτσος 23 (4), Παπαϊωάννου, Κονδυλόπουλος, Παπανικολάου 7 (1), Μαλτέσιος 11, Πολίτης 17 (3), Παπακώστας 2, Φιλιππόπουλος

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Κουταλιανός): Μπρόζος 7 (1), Καλισώρας, Μπεκατώρος, Παππάς 9, Μακρής, Θανόπουλος 6 (2), Κακλαμάνος 10 (1), Κιτσούλης 9, Καλαντζής, Χαρισμίδης 11, Ψωμάς-Λυμπάρης 6, Κατσαρές 10

*Η Διοικούσα Επιτροπή της ΑΕΛ θέλει να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες της ομάδας για την αγωνιστική τους εικόνα τόσο στο σημερινό παιχνίδι με τον Αίολο Αστακού όσο και για την εν γένει παρουσία τους μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β' Εθνικής. Τέτοιου είδους εμφανίσεις είναι αυτές που δείχνουν το δρόμο για τη διεκδίκηση της ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία και διογκώνουν την αισιοδοξία για την επίτευξη του τελικού στόχου!