Βαθμολογία

Φυντάνης: «Θα καταφέρουμε την παραμονή»

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής Ηλίας Φυντάνης μετά την ήττα της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΛ τόνισε: «Σήμερα παίξαμε με την ΑΕΛ, που όπως είχα πει σε δηλώσεις μου πριν από λίγες μέρες είναι η καλύτερη ομάδα στη Football League. Με αυτό το γήπεδο, με αυτό το κόσμο που την στηρίζει συνέχεια. Δεν χρειάζεται να πως καλή επιτυχία για την άνοδο γιατί θεωρώ πως αυτή η ομάδα θα βρίσκεται έτσι κι αλλιώς στην μεγάλη κατηγορία.

Κάναμε μία προσπάθεια με μόλις 12 παίκτες γι’ αυτό είδατε να κάνουμε και μόνο μία αλλαγή. Ατυχήσαμε με τον τραυματισμό και όπως έμαθα από το γιατρό της ομάδας σας που έλεγξε τον παίκτη μας έμαθα ότι θα λείπει για ένα μήνα κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη προσπάθειά μας για τη συνέχεια.

Αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας καθώς προσπαθούμε με 15 παίκτες να παραμείνουμε στην κατηγορία, ειδικά με όλα αυτά που αντιμετωπίζουμε. Από εκεί και πέρα ήρθαμε διαβασμένοι και ήξερα πως θα δεχθούμε πίεση στην αρχή των δύο ημιχρόνων. Χρησιμοποίησα νέα παιδιά με τους τρεις μάλιστα να μην έχουν παίξει αρκετά. Σταθήκαμε καλά και από μία άτυχη στιγμή δεχθήκαμε το γκολ καθώς δεν συνεννοήθηκαν σωστά ο αμυντικός με τον τερματοφύλακα.

Η ΑΕΛ είχε την υπεροχή, αλλά δεν απειληθήκαμε καθώς είχαμε κλείσει τους διαδρόμους μας προς την εστία. Οι τρεις παίκτες που έπαιζαν στην επίθεση ήταν αμυντικοί.

Τώρα μας περιμένει “Γολγοθάς” με αγώνες Τετάρτη-Κυριακή και από επόμενο παιχνίδι με Χανιά πρέπει να ξεκινήσουμε την αντεπίθεσή μας για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Η γραμμή μου είναι πολεμική, μόνο έτσι μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΛ.

Έχω περάσει κι άλλες φορές από την Παναχαϊκή, με τον πρόεδρός σας τώρα φαίνεται ποια είναι η αξία του. Το μόνο που θέλω να συμπληρώσω είναι πως πιστεύω πως στο τέλος θα καταφέρουμε να κερδίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία γιατί δεν το αξίζει αυτό η ομάδα της Παναχαϊκής».

Στάθης Ρόκας (ποδοσφαιριστής Παναχαϊκής): «Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο έργο με μία από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας. Δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο αποτέλεσμα, αλλά μπορούμε να κρατήσουμε την προσπάθεια που καταβάλαμε στο γήπεδο. Την Πέμπτη κοιτάμε τώρα και το παιχνίδι με τα Χανιά στη μάχη που θα δώσουμε μέχρι το τέλος».