Βαθμολογία

Έχασε ξανά η Μπαρτσελόνα

Νέο ενδιαφέρον απέκτησε το πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβιθιόν, καθώς το βράδυ του Σαββάτου (9/4) η Μπαρτσελόνα γνώρισε και δεύτερη συνεχόμενη ήττα, χάνοντας στο «Ανοέτα» με 1-0 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Έτσι, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε οι Καταλανοί παραμένουν στην κορυφή με 76 βαθμούς, αλλά Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται πια στο -3 και στο -4 από την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος κόντρα στους Βάσκους δεν είχε διαθέσιμο τον τιμωρημένο Σουάρεζ και η απουσία του Ουρουγουανού άσου φάνηκε πολύ για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Οϊαρθάμπαλ μόλις στο 5ο λεπτό, με τη Σοσιεδάδ να μοιράζεται την όγδοη θέση με τη Μάλαγα στους 41 βαθμούς.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρούλι, Ελουστόνδο (76' Θαλδούα), Γκονθάλεθ, Ρέγες, Ντε λα Μπέγια, Ιγιαραμέντι, Γκρανέρο, Θουρουτούθα (80' Πάρδο), Πριέτο, Βέλα, Οϊαρθάμπαλ (88' Ερνάντεθ).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Ρομπέρτο (73' Ράκιτιτς), Τουράν (59' Άλμπα), Μπουσκέτς, Ραφίνια (46' Ινιέστα), Μέσι, Ελ Χανταντί, Νεϊμάρ.