Βαθμολογία

«Με την αφαίρεση βαθμών του Απόλλωνα όλα είναι πιθανά»

Όσο ψηλότερα μπορεί θέλει να σκαρφαλώσει η Λαμία, η οποία παλεύει για ένα καλό τελείωμα στη φετινή σεζόν. Τη Δευτέρα (11/4) φιλοξενεί την Κέρκυρα και το παιχνίδι μόνο αδιάφορο δεν είναι.

Ο Δημήτρης Ζουλιώτης έδωσε το σύνθημα τονίζοντας ότι όλα τα παιχνίδια είναι τελικός και ότι οι Φθιώτες θέλουν να δώσουν απαντήσεις στους Φαίακες. Αναλυτικά όσα είπε σε εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101.9:

«Με την αφαίρεση βαθμών του Απόλλωνα όλα είναι πιθανά. Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Τη Δευτέρα (11/4) παίζουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Δουλεύουμε εντατικά και ελπίζουμε ότι σε αυτή τη χώρα, σε αυτό το ποδόσφαιρο, θα εφαρμοστούν οι νόμοι, ώστε να υπάρχουν μόνο υγιείς ομάδες στην κατηγορία. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στον πρώτο τελικό για να πάρουμε το ματς και να συνεχίσουμε την πορεία μας».

Για το αν η έδρα είναι το «όπλο» της Λαμίας: «Η έδρα μας τα δύο τελευταία χρόνια είναι το δυνατό μας σημείο. Αυτό όμως δεν έχει σημασία αν δεν έχουμε δίπλα μας τον κόσμο. Τους χρειαζόμαστε όλους, να μη λείψει κανείς».

Για το γεγονός ότι εκτός έδρας δεν μπορεί η ομάδα να πάρει εύκολα βαθμούς: «Είναι πολλοί οι παράγοντες που μας κάνουν να μην μπορούμε να πάρουμε βαθμούς εκτός έδρας. Αν πάρουμε τα παιχνίδια ένα - ένα, θα διαπιστώσουμε ότι τα έχουμε χάσει στις λεπτομέρειες. Δεν έχουμε τύχη. Αν δείτε το ματς με την Καλλιθέα, οι ευκαιρίες που χάνουμε είναι ανεπανάληπτες. Είναι καθαρά θέμα τύχης».

Γιο το αν πιστεύει ότι υπάρχει αλλοίωση του πρωταθλήματος με τις αποχωρήσεις των Ολυμπιακού Βόλου και Εργοτέλη: «Φυσικά και έχει αλλοιωθεί. Φανταστείτε ότι εμείς χάσαμε βαθμούς στο Βόλο, ενώ άλλες παίρνουν νίκες στα χαρτιά. Είναι ιδιαίτερο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι από θέμα ποιότητας και οργάνωσης είναι το χειρότερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων».

Για το αν η Λαμία θέλει να δώσει απάντηση στην Κέρκυρα για όσα έγιναν στο ματς του πρώτου γύρου: «Εννοείται ότι θέλουμε να δώσουμε μια απάντηση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλουμε να δείξουμε ποια είναι καλύτερη ομάδα. Έχουμε ποιότητα, δουλεύουμε σωστά και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούμε σωστά».

Για το γεγονός ότι το κλίμα στην ομάδα φαίνεται να μην είναι τόσο καλό τελευταία: «Το κλίμα είναι άριστο. Αυτά τα λένε όσοι δεν αγαπάνε την ομάδα. Σε μια οικογένεια 30 ατόμων, δεν γίνεται να ταιριάζει όλοι οι χαρακτήρες. Το να λογοφέρω εγώ με κάποιον παίκτη είναι φυσιολογικό».