Βαθμολογία

Αγκαλιά με την άνοδο η Σπάρτη

Όλο και πιο κοντά στη Β' Εθνική βρίσκεται η Σπάρτη, η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Δόξας Νέας Μανωλάδας με 1-0 στη σαββατιάτικη (9/4) αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Τρεις «στροφές» πριν το φινάλε, λοιπόν, οι Λάκωνες με 52 βαθμούς παραμένουν στο +6 από τον Παναργειακό, σε ένα παιχνίδι όπου τη λύση για την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου έδωσε ο Αναστασάκος με προβολή στο 39' ύστερα από γύρισμα του Κοιλιάρα.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι, που με 34 βαθμούς βρίσκονται στην 7η θέση, είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία για την ισοφάριση στο 70', όταν ο Κραβαρίτης αντέδρασε εντυπωσιακά στην εκτέλεση φάουλ του Σωτηρόπουλου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Σπάρτη τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κατσίκη στο 90' με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Σπύρος Αντωνόπουλος): Καλλιακμάνης, Παναγιωτόπουλος (39' λ. τρ. Αργυρόπουλος), Σούλης, Παπαδόπουλος, Σωτηρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μπαρμπαρούσης (75' Νικολόπουλος), Βατσής (50' Σκοτζάι), Γούρμος, Νιφορόπουλος, Μελετίδης.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Παναγιώτου, Γκαλίτσιος, Παρασκευαΐδης, Κατσίκης, Κοιλιάρας (82' Μπιταξής), Οικονομόπουλος, Αναστασάκος, Βιγιαφάνε (74' Αναστασόπουλος), Ηλιόπουλος (88' Κρεββατάς).