Βαθμολογία

Ήττα αποχαιρετισμού για Οπούντιο Μαρτίνου

Απογοητευτική εμφάνιση που ουσιαστικά τον στέλνει στο τοπικό πρωτάθλημα πραγματοποίησε το Σάββατο (9/4) ο Οπούντιος Μαρτίνου και ηττήθηκε με 2-0 από την Πύδνα Κίτρους στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου δεν κατάφερε να κυνηγήσει όσο θα ήθελε το ματς, με τον δυνατό αέρα να δυσκολεύει και τις προσπάθειες των δύο ομάδων και πλέον βρίσκεται στο -12 από τη σωτηρία, έχοντας και ματς παραπάνω και με μόνο τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς ανώτεροι και προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό, όταν ο Καραγκούνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κωτσιόπουλος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Οπούντιος προσπάθησε για το γκολ της ισοφάρισης, κυρίως προς το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά δεν τα κατάφερε, με την Πύδνα να ανακτά τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάνει και σε δεύτερο γκολ στο 59’ με τον Κυπαρίσση, με το 0-2 να διατηρείται μέχρι το φινάλε.

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος, Κουτσούμπας, Γκριτζάπης, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Πατσαρούχας, Μαλέρδος (64’ Δημητρέλλης), Ζαχαρόπουλος (81’ Τσάφος), Θαναηλάκης, Καντού, Ραπάι (46’ Κακάβας).

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Απόστολος Στύλος): Αλυσανδράτος, Καραγκούνης, Κόλα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλης, Παυλίδης (77’ Μπικιαρόπουλος), Δήμας (87’ Γελαδάρης), Κυπαρίσσης, Σαβελίδης (72’ Πέτρο), Καμπλιώνης.

Πηγή φωτό: efthia.gr