Βαθμολογία

«Λυτρώθηκε» στο φινάλε το Κουλούρι!

Ο Άρης Κουλουρίου υποδέχθηκε τον Ατρόμητο Βαμβακούς και κατάφερε να τον κερδίσει με σε σκορ 3-2 σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 15’ ο Τσούλης με σου άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 30’ ο Γαρυφαλλόπουλος με ευθύβολο σουτ έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Με την συμπλήρωσε 50 λεπτών έγινε η ολική ανατροπή με τον Συρούκη με ψηλοκρεμαστό σουτ. Στο 70’ ο Βότσης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα για το 2-2.

Η «λύτρωση» για το Κουλούρι ήρθε στο 81’. Μετά από καρφωτό σουτ του Κολομητρούση, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Νεράντζης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-2.

Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο 75’ με τον Κοτάκο και τον Καρλιγκιώτη και στο 91’ με τον Μπακαβέλο.  

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράντζης): Δημητρίου, Κάτσης (46’ Καρλιγκιώτης Απ.), Μπακαβέλος, Μιχόπουλος, Καρλιγιώτης Μ., Φασούλας, Νεράντζης, Παπαγεωργίου, Συρούκης (72’ Κολομητρούσης), Κοτάκος, Γαρυφαλλόπουλος (80’ Τζότζος).

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Χουλιάρας, Βότσης, Θανόπουλος, Αρσενόπουλος Β., Μορφογιάννης, Γκούνης (80’ Τζιτζιφλής), Μακρής, Κατσανάκης, Τσούλης (87’ Μαργαριτόπουλος), Ξυνογαλάς (46’ Αρσενόπουλος Ε.)., Βόπης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντοβασίλης, Αθανασούλας, Ντίνου.