Βαθμολογία

Το Κιλελέρ στην Α1’

Το Κιλελέρ νίκησε το Αρμένιο με 3-1 και εξασφάλισε την πρώτη θέση και την άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν πολύ σκληρά με αποτέλεσμα ο Κάσιος να τραυματιστεί σοβαρά για τους γηπεδούχους όμως ήταν αυτός που έβγαλε την σέντρα στον Γούση για το 1-0 στο 20'.

Η απάντηση ήρθε δέκα λεπτά μετά από την κεφαλιά του Ρενάτο αφού πριν η μπάλα χτύπησε το δοκάρι σε σουτ του Χόντζα. Στο 40' ο Κάσιος θα ευστοχήσει σε πέναλτι για το 2-1 όπου έγινε σε χέρι αμυντικού. Το τελικό 3-1 θα γίνει στο 60' με την κεφαλιά του Χατζηλαδά ύστερα από σέντρα του Κοκώτσικα.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Γούση, Χατζόπουλο και Γούργαρη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κάνουν παράπονα για το πέναλτι και για την διαιτησία του Κομισόπουλου.

Κιλελέρ (Βασίλης Δραγατζίκης): Κουκουβίτσης, Καραΐσκος, Παλάσκας, Κοκώτσικας, Γούργαρης, Γκέκας, Χατζόπουλος, Ζιόμπουρας Απ. (85' Μουρατάι), Κάσιος(75' λ.τ Ζιόμπουρας Θ.), Χατζηλαδάς (68' Μπερσιάνης), Γούσης.

Δήμος Αρμενίου: Καραδημήτρης, Ψάρας, Γιαννούχος (84' Στούκας), Καραμπουτάκης, Σεγκλιώτης, Σπανός, Καψούρης, Ρενάτο, Χιούσα, Χόντζα (66' Ξέρας), Χατζής (45' Χατζόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Κομισόπουλος, Κοτούμπας, Κοντοβασίλης.

Βασίλης Παπαχατζής