Βαθμολογία

Ακάθεκτη η Αμπελιά!

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς επικράτησε με 3-2 του Μαχητή Τερψιθέας και συνεχίζει ακάθεκτος, σε μια πολύ καλή χρονιά για την ομάδα. Η Αμπελιά θέλει έναν βαθμό ακόμη για να βγει και μαθηματικά πρωταθλήτρια.

Στο 6’ π Σιδηρόπουλος με πλασέ το 1-0, στο 17’ ο Λέτσιος με ανάποδο ψαλιδάκι το 2-0. Στη συνέχεια μείωσαν οι φιλοξενούμενοι με τον Πρισακάρου και στο 52’ ο Σκλαπάνης έξω από την περιοχή με σουτ διαμόρφωσε το 3-1.

Το μόνο που κατάφερε η Τερψιθέα ήταν να μειώσει σε 3-2 στο 69' με πέναλτι του Πρισακάρου που κέρδισε ο Δολμές. Κοτρώτσιος και Πρισακάρου έχασαν δύο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους μετά το 3-2. Καλές ευκαιρίες για την Αμπελιά με τον Δενελάβα και τον Σιδηρόπουλο στο πρώτο μέρος.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Κώστας Σταμόπουλος): Μωραϊτης, Δενελάβας Ν., Καραγγέλης Π., Τολιόπουλος (65’ Αλεξούλης), Γιαχνής, Παναγιωτόπουλος, Σπαθαριώτης (70’ Βογδάνος), Σκλαπάνης, Λέτσιος, Σιδηρόπουλος, Δενελάβας Λ.

Μαχητής Τερψιθέας: Παπαρσένος, Κολοκυθόπουλος, Παπαδημητρίου, Σκαφιδάς, Ηλιόπουλος, Τριτάρης (64’ Καρκατζιάς), Χονδροδήμος (54’ Δολμές), Σιδέρης (80’ Κατσής), Πρισακάρου, Σεϊζης, Κοτρώτσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Γιάντσης, Καραθάνος.

Βάσω Γκατζούλη