Βαθμολογία

Μπαξεβάνος: «Τα παιδιά κοίταξαν στα μάτια τον Απόλλωνα»

Μία ακόμη καλή εμφάνιση κόντρα σε αντίπαλο που διεκδικεί την άνοδο έκανε ο Κισσαμικός, ο οποίος αυτή τη φορά πήρε και το αποτέλεσμα. Οι Κρητικοί κράτησαν στο 0-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Σπύρος Μπαξεβάνος στη συνέντευξη Τύπου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του δίνοντας όμως και το σύνθημα για τη συνέχεια, το οποίο είναι να παραμείνει η καλή εικόνα μέχρι το φινάλε.

Αναλυτικά όσα είπε: «Να ευχαριστήσω τον κόουτς (σ.σ. Παναγόπουλο) για τα καλά του λόγια και να τους ευχηθώ κι εγώ στο τέλος να μπορέσουν να πανηγυρίσουν και να μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το να βγουν στην επόμενη κατηγορία.

Ξέραμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα η οποία θα έρθει να παίξει εδώ πέρα με πίεση και είπαμε ότι εμείς αυτή την πίεση πάλι πρέπει να μπορέσουμε να την εκμεταλλευτούμε και να μπορέσουμε να κερδίσουμε και μία τέτοια ομάδα, η οποία πρωταγωνιστεί, πράγμα που δεν το είχαμε καταφέρει, αλλά ούτε και το καταφέραμε σήμερα. Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο όντως ο Απόλλων είχε την κυκλοφορία και την υπεροχή, δημιούργησε κάποιες καταστάσεις στην περιοχή τη δική μας, αλλά κι εμείς δημιουργήσαμε κάποιες αξιόλογες στιγμές για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Νομίζω φάνηκε μέσα στο παιχνίδι ότι όποιος πετύχαινε το γκολ θα ήταν και ο νικητής. Δεν ήρθε από κανέναν το γκολ και νομίζω ότι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δίκαια ήρθε το 0-0.

Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή εικόνα. Νομίζω ότι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό έχουμε καταφέρει τον στόχο της ομάδας, ο οποίος είναι να μείνει στην κατηγορία. Έχουμε μία καλή παρουσία, μία καλή εικόνα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και αυτή την εικόνα πρέπει να τη διατηρήσουμε μέχρι το τέλος. Αυτό είναι το κίνητρο που έχουμε σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα και ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, να διατηρήσουμε αυτή την εικόνα γιατί συνήθως η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μετράει. Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθειά τους. Κοίταξαν πάλι στα μάτια μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως ο Απόλλων, με την όποια πίεση υπήρχε στο μέρος τους. Να ευχηθώ πάλι καλή συνέχεια και να πετύχουν τον στόχο τους».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα. Από την αρχή της εβδομάδας προετοιμαζόμασταν γι’ αυτό το παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Συνεχίζουμε... Ήταν μία καλή προσπάθεια για την ομάδα μας. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Απόλλωνα Σμύρνης και εμείς συνεχίζουμε όσο πιο καλά μπορούμε».