Βαθμολογία

Παρελθόν από τον Παναιγιάλειο ο Φωτιάς

Εκτός ρόστερ του Παναιγιάλειου βρίσκεται από την Παρασκευή (8/4) ο Λάζαρος Φωτιάς, καθώς έλυσε συναινετικά τη συνεργασία του με τον σύλλογο. Ο κεντρικός αμυντικός των «μελανόλευκων» ζήτησε να αποχωρήσει και το αίτημά του έγινε αποδεκτό, όπως ενημέρωσαν οι Αιγιώτες, που θρηνούν την ίδια στιγμή για την απώλεια του γενικού αρχηγού της ομάδας Νέων Βασίλη Κατσίβελου.

Ο εκλιπών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί και στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η “οικογένεια” του Παναιγιαλείου θρηνεί την απώλεια του υπεύθυνου της Ομάδας Νέων (Κ20) Βασίλη Κατσίβελου, που έφυγε σήμερα το πρωί ξαφνικά από τη ζωή από παθολογικά αίτια…

Ο Βασίλης από το 2012 υπηρέτησε τη “Μαύρη Θύελλα” από τη θέση τού αντιπροέδρου τού Ερασιτέχνη, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια ήταν γενικός αρχηγός τής Ομάδας Νέων, δίνοντας πάντα το κάτι παραπάνω όχι μόνο για το συγκεκριμένο τμήμα αλλά και για το σύλλογό μας.

Πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος κέρδιζε τους πάντες με την ειλικρίνεια και την ευγένειά του, έχοντας αποκτήσει μόνο φίλους σε αυτή τη σύντομη ενασχόλησή του με τον Παναιγιάλειο, αποτελώντας έναν πραγματικό εργάτη τής ομάδας.

Τις τελευταίες μέρες ετοιμαζόταν για τον «μεγάλο τελικό» όπως χαρακτήριζε το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι τής Κ20 κόντρα στην αντίστοιχη της Καλλιθέας για το πρωτάθλημα Νέων, ελπίζοντας πως οι «μικροί» μας θα πάρουν το “τρίποντο” και κατ’ επέκταση το “εισιτήριο” για τον αγώνα μπαράζ με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης, απ’ όπου θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής τού νοτίου ομίλου.

Δυστυχώς, όμως, το νήμα τής ζωής του κόπηκε σήμερα το πρωί, όταν και βρέθηκε νεκρός στο κτήμα του, όπου πήγαινε σχεδόν σε καθημερινή βάση για αγροτικές εργασίες. Έτσι, δεν θα είναι αύριο στον “μελανόλευκο” πάγκο, δίπλα στα “παιδιά του”, όπως συνήθιζε να αποκαλεί τους ποδοσφαιριστές τής Ομάδας Νέων, για τους οποίους δήλωνε πάντα και παντού υπερήφανος (σημ.: ο αυριανός αγώνας που έχει οριστεί να γίνει στη 1μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Αιγίου θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς η διοργανώτρια αρχή δεν έκανε δεκτό το αίτημα της “μελανόλευκης” ΠΑΕ για να αναβληθεί, παρ’ όλο που επικαλέστηκε λόγους ανωτέρας βίας).

Φίλε Βασίλη, όλοι εμείς στον Παναιγιάλειο, σε ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή προσφορά σου στο σύλλογο, στη διοικητική (και όχι μόνο) ανάταση του οποίου συνέβαλες με όλες σου τις δυνάμεις.

Γνωρίζοντας ότι ο πόνος των δικών σου ανθρώπων είναι τεράστιος, ευχόμαστε στη σύζυγό σου και τα δυο σου παιδιά όταν καταφέρουν να τον τιθασεύσουν, να κρατήσουν τα καλύτερα από εσένα, τα οποία ήταν σίγουρα πάρα πολλά! Και να ξέρουν πως από εκεί επάνω, στα “ψηλά”, θα έχουν εσένα για να τους προσέχεις…»