Βαθμολογία

ΟΦΗ: «Ούτε μία θέση άδεια»

Αρχής γενομένης με το παιχνίδια της Κυριακής (10/4) κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής, η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ με ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή (8/4) κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας να την βοηθήσουν με την παρουσία τους στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Β’ Εθνική.

Με το σύνθημα «ούτε μία θέση άδεια» οι «ασπρόμαυροι» καλούν τον κόσμο στο «Γεντί Κουλέ» στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια, με Ηλυσιακό και Φωστήρα επίσης στη συνέχεια. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ:

«Φίλαθλοι του ΟΦΗ,

Πέντε παιχνίδια έμειναν για να τελειώσει ο φετινός «γολγοθάς» της ομάδας μας στην Γ Εθνική.

Απο αυτά, τα τρία παιχνίδια είναι στο γήπεδο μας, με την Τριγλία Ραφήνας, τον Ηλυσιακό και τον Φωστήρα.

Στα τρία αυτά παιχνίδια δεν πρέπει να μείνει κανένα κενό καρεκλάκι στο γήπεδο μας.

Οι εξέδρες πρέπει να είναι γεμάτες απο κόσμο. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν πια και για κανένα.

Εχουμε δυνατή ομάδα, είμαστε κοντά στο στόχο και ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να είναι εκείνος που θα δώσει την ώθηση στους ποδοσφαιριστές για να καταφέρουν.

Το σύνθημα «όλοι μαζί θα πετύχουμε» που αποτελούσε βασική αρχή της διοίκησης μας ακόμα και στις δύσκολες μέρες που περάσαμε, είναι πιο επίκαιρο απο ποτέ.

Ελάτε όλοι στο γήπεδο αρχής γενομένης απο την Κυριακή, με την Τριγλία Ραφήνας, γιατί η ομάδα μας έχει ανάγκη τον κόσμο της και θέλει μαζί να πανηγυρίσει την άνοδο.

Κανένα καρακλάκι άδειο στο γήπεδο απο την την Κυριακή.

Ο ΟΦΗ είναι και πρέπει να το δείχνει σε όλα τα επίπεδα πιο δυνατός απο ποτέ».

Διευκρίνηση για τα παιδιά

Με διευκρινιστική της τοποθέτηση, η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, επισημαίνει ότι εμμένει στην απόφαση της ότι δεν θα υπάρχει σε κανένα δωρεάν εισιτήριο στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Εξαίρεση αποτελούν μόνο τα μικρά παιδιά, το νέο αίμα και αυριανοί φίλαθλοι της ομάδας μας.

Θα επιτραπεί η δωρεάν είσοδος στα παιδιά μέχρι 12 ετών ΜΟΝΟ εφ' όσον συνοδεύονται.

Οι τιμές

Tα εισιτήρια για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον την Τριγλία Ραφήνας, που θα γίνει την Κυριακή (10/4) στις 4μμ  στο Γεντί Κουλέ τιμώνται έναντι 5 ευρώ στις θύρες 1,4,5 και 10 ευρώ στις θύρες 7 και 8.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα γραφεία του ΟΦΗ στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (9 π.μ- 3μμ και 5μμ-8μμ). Εισιτήρια θα διατίθενται και την Κυριακή, πριν το παιχνίδι στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή και το Σάββατο το απόγευμα θα υπάρχει κιόσκι στα Λιοντάρια, απο το οποίο θα διατίθενται εισιτήρια του ΟΦΗ».