Βαθμολογία

Πρόστιμα και τιμωρίες από την ΕΠΣΛ

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής στη συνεδρίαση της 7 Απριλίου 2016

Συνεδρίασε σήμερα το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα 3 μέλη της,  κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Ελένη Πολύζου και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν  το περασμένο Σαββατοκύριακο, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

– Στον Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ για τη συμπεριφορά οπαδών του κατά τη διάρκεια του αγώνα της 27/3/2016 με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, επέβαλε χρηματική ποινή 50 ευρώ.

– Στον ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ για τη συμπεριφορά αξιωματούχου του μετά τη λήξη του αγώνα της 2/4/2016 με τον ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ, επέβαλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης.

– Στον αξιωματούχο του ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ κ. Γεώργιο Κυρατζή για τη συμπεριφορά του μετά τη λήξη του αγώνα της 2/4/2016 με τον ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ, επέβαλε την ποινή αποκλεισμού για 1 μήνα και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ.

– Στον εκπρόσωπο του ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ κ. Ιωάννη Μπουρνάκα για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 3/4/2016 με τους ΛΥΚΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, επέβαλε ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής και χρηματική ποινή 10 ευρώ (υπότροπος).

– Στον εκπρόσωπο της Δόξας Υπέρειας κ. Χρήστο Σκαντζούρη, για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 3/4/2016 με το Μαχητή Τερψιθέας, επέβαλε ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής και χρηματική ποινή 10 ευρώ (υπότροπος).

*Την υπόθεση της διακοπής του αγώνα Ελπίς Μεσοχωρίου – Καλαρρύτες της 3/4/2016, θα συζητήσει στην επόμενη συνεδρίαση για να προσκομισθούν κρείσσονες αποδείξεις.

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΚΑΡΑΚΑΝΟΣ Δ., Δαμασιακός, απώθηση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΖΙΩΖΙΟΣ Κ., Συκέα, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΙΣΙΟΣ Δ., Ελπίς Μεσοχωρίου, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΒΙΛΑΝΑΚΗΣ Γ., Καλαρρύτες, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου με τραυματισμό, 8 αγωνιστικές και 80 ευρώ

ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ Δ., Δόξα Υπέρειας, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

PRROJ S., Όλυμπος Αιγάνης, βίαιο μαρκάρισμα, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΝΙΚΟΥ Π., Ανθούπολη (παιδικό), 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.