Βαθμολογία

Τούχελ: «Ο Κλοπ αξίζει ένα θερμό καλωσόρισμα»!

Η μέρα της επιστροφής του Γιούργκεν Κλοπ, αυτή τη φορά ως αντίπαλος, στην έδρα της Ντόρτμουντ πλησιάζει και, σύμφωνα με τον Τόμας Τούχελ, οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας αλλά και η διοίκηση θα φροντίσουν να του την κάνουν αξέχαστη!  

Ο προπονητής των Γερμανών ωστόσο... προειδοποίησε τον κόουτς της Λίβερπουλ πως μόλις ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη του αγώνα, η ομάδα του δεν θα είναι τόσο «φιλική»!

«Αξίζει να ένα θερμό καλωσόρισμα. Έκανε σπουδαία δουλειά όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι δεν το έχει ξεχάσει κανείς! Πιστεύω, λοιπόν, ότι το καλωσόρισμα θα είναι ιδιαίτερα θερμό! Το μόνο που έχω να πω για τον Γιούργκεν είναι ότι τον γνωρίζω πολύ καλά και είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός τύπος», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της γερμανικής ομάδας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και πρόσθεσε:

«Είναι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς ανθρώπους που ξέρω. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για εκείνον και θεωρώ ότι αξίζει να τον υποδεχτούμε όλοι όπως πρέπει. Από τη στιγμή όμως που θα ξεκινήσει το ματς, ο μοναδικός μας στόχος θα είναι να νικήσουμε».