Βαθμολογία

Το Σάββατο και το Οπούντιος Μαρτίνου – Πύδνα Κίτρους

Στους τρεις ανέβηκε ο αριθμός των αγώνων της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν το Σάββατο (9/4). Μετά τα παιχνίδια του 3ου ομίλου, Παναρκαδικός-Παναργειακός και Δόξα Νέας Μανωλάδας-Σπάρτη, που θα γίνουν μία ημέρα νωρίτερα από τα υπόλοιπα καθώς την Κυριακή (10/4) στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και η Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή και των δύο αγώνων, ένα ακόμα παιχνίδι άλλαξε ημερομηνία.

Στον 2ο όμιλο, το Οπούντιος Μαρτίνου – Πύδνα Κίτρους, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής, θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο (9/4). Παράλληλα η διοίκηση των «πράσινων» εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας για την αλλαγή και ζητώντας την στήριξη των φιλάθλων. Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της ομάδας μας ενημερώνει τους φίλους μας, για την αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα με την Πύδνα Κίτρους, ο οποίος θα γίνει το Σάββατο 9/4/2016 και άρα 16:00 στο γήπεδο Μαρτίνου. Σας καλούμε να δώσετε το παρών και να ενισχύσετε την ομάδα μας, στον δύσκολο αγώνα της, απέναντι σε μία απο τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος».