Βαθμολογία

Άνοιξε ο δρόμος για Βρέντζο στον Εργοτέλη

Σε εποχή Γιώργου Βρέντζου βαδίζει ολοταχώς ο Εργοτέλης, καθώς ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας παρουσίασε τη Δευτέρα (4/4) το τριετές πλάνο του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη.

Μετά από αυτή τη συνάντηση των δύο πλευρών, την Τρίτη (5/4) ανακοινώθηκε ότι θα διεξαχθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση εκλογικού χαρακτήρα, χωρίς να είναι γνωστό προς το παρόν το πότε ακριβώς, οπότε γίνεται αντιληπτό ότι ο Βρέντζος ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία του κρητικού συλλόγου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Συναντήθηκαν χτες το ΔΣ του ΓΣ Εργοτέλης με τον Γιώργο Βρέντζο, ο οποίος παρουσίασε εκτενώς το οικονομικό και διοικητικό πλάνο του για το Σύλλογο, τριετούς διάρκειας.

Το ΔΣ του ΓΣ Εργοτέλης αποφάσισε να πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση εκλογικού χαρακτήρα, ώστε να χαραχτεί απρόσκοπτα και με τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση το μέλλον του Συλλόγου.

Στο προσεχές διοικητικό συμβούλιο την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες αναφορικά με τις εκλογές.

Το ΔΣ του ΓΣ Εργοτέλης εξουσιοδοτεί τον πρόεδρο Βαγγέλη Γιαννουλάκη και το νομικό Μανόλη Παπαντωνάκη, να εκπροσωπήσουν το Σύλλογο στη συνεδρίαση της ΕΕΑ την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016, σχετικά με την λύση και την εκκαθάριση της ΠΑΕ».