Βαθμολογία

Συστάσεις Τρικάλων στους οπαδούς για τα πρόστιμα

Χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ θα πρέπει να πληρώσουν τα Τρίκαλα για το άναμμα ενός καπνογόνου στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και στη διοίκηση των Θεσσαλών τα έχουν με τους οπαδούς τους.

Το βράδυ της Τρίτης (5/4), λοιπόν, οι «κυανέρυθροι» εξέδωσαν ανακοίνωση, ζητώντας από τον κόσμο να είναι πιο συνειδητοποιημένος έως το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να μην προκύπτουν διαρκώς νέα έξοδα για τον σύλλογο.

Αναλυτικά: «Στην ομάδα μας κοινοποιήθηκε έγγραφο με το οποίο ενημερωθήκαμε ότι της επιβλήθηκε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ για το άναμμα ενός πυρσού στον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης.

Σας ζητάμε από εδώ και στο εξής να βοηθήσετε την ομάδα μας και να μην προβείτε ξανά σε τέτοιου είδους ενέργειες.

Τα έσοδα των αγώνων μας δεν είναι απλά μηδενικά, μπαίνουμε μέσα, σε αντίθεση με τα έξοδα τα οποία είναι πολλά (διαιτησίες, λειτουργικά έξοδα, έκδοση εισιτηρίων κλπ).

Το πρωτάθλημα φτάνοντας στο τέλος του γίνεται πιο απαιτητικό και η ομάδα έχει την ανάγκη από τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της με τη μορφή της παρουσίας, της φωνής και του παλμού. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια η οποία διώκεται ποινικά από τις αθλητικές αρχές και είναι ενάντια στον ΚΑΠ, απλά δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα στην ομάδας μας.

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ζητάμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε όλοι ενωμένοι και συνειδητοποιημένοι».