Βαθμολογία

Νάστος: «Γίναμε καλύτεροι με τον Νιόπλια στον πάγκο»

Τη μεγάλη αντεπίθεσή του στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής πραγματοποιεί ο ΟΦΗ και ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει σε αυτό το διάστημα είναι ο Ανέστης Νάστος.

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις την Τρίτη (5/4), λοιπόν, ο 26χρονος μέσος στάθηκε στη συμβολή του Νίκου Νιόπλια ώστε να αλλάξουν εικόνα οι Ηρακλειώτες και να διεκδικούν πια την άνοδο στη Β' Εθνική, ενώ, παράλληλα, υπογράμμισε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να πει «όχι» σε πρόταση των «ασπρόμαυρων».

«Έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια, απομένουν ακόμα πέντε παιχνίδια και θα συνεχίσουμε με την ίδια προσπάθεια για να δούμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει. Με την έλευση του κύριου Νιόπλια και με τις προσθήκες που έγιναν, βγάλαμε ένα άλλο πρόσωπο και παρουσιάσαμε μια καλύτερη εικόνα. Αυτό ήταν δίκαιο γιατί σε κάθε παιχνίδι δείχνουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα που δουλεύει πάρα πολύ. Όμως, θα περιμένουμε το τέλος για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Σίγουρα βοήθησαν οι συμπαίκτες μου για να καταλάβω σε τι ομάδα βρίσκομαι. Γνώριζα σε ποια ομάδα είμαι αλλά είναι διαφορετικό συναίσθημα να παίζω στο “Γεντί Κουλέ” και να αντιλαμβάνομαι τι θέλει η ομάδα και τι χρειάζεται να κάνω ώστε να τη βοηθήσω.

Θεώρησα σαν στοίχημα ώστε να πετύχουμε να βγάλουμε την ομάδα και δεν μπορούσα ποτέ να αρνηθώ την πρόταση του ΟΦΗ και την πρόκληση να πετύχουμε την άνοδο. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και είναι τιμή μου που αγωνίζομαι σε αυτόν τον σύλλογο. Εύχομαι να βοηθήσουμε την ομάδα μαζί με τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ ώστε να πετύχουμε την άνοδο», δήλωσε ο Νάστος στον Athletic Radio 104,2.

Από εκεί και πέρα, είπε:

Για τη διαφορά ενός βαθμού από την κορυφή: «Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα. Τώρα στόχος είναι να κερδίσουμε την Τριγλία και να κοιτάξουμε τα επόμενα στην συνέχεια. Το ποδόσφαιρο είναι ένα απρόβλεπτο παιχνίδι και σε πέντε εβδομάδες θα γνωρίζουμε τι έχει γίνει».

Για τη δυσκολία να παίζει ο ΟΦΗ σε γήπεδα με πλαστικό τάπητα: «Αυτά τα γήπεδα είναι ακατάλληλα για όλους. Τελείωσε το παιχνίδι και έβλεπα στη συνέχεια κάποια παιδιά να παίζουν εκεί. Είναι τραγικές αυτές οι συνθήκες και είναι κακό για την υγεία των ποδοσφαιριστών.

Για τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές: «Υπάρχει προσγείωση, δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα. Το σωστό είναι να παραμείνουμε σε χαμηλούς τόνους και να πανηγυρίσουμε την άνοδο όταν την πετύχουμε».

Για το ματς με την Τριγλία Ραφήνας: «Αν κερδίσουμε την Κυριακή, τότε η Τριγλία φεύγει από την διεκδίκηση του τίτλου γιατί μαθηματικά παραμένει μέσα στο παιχνίδι».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος ειναι ο 12ος παίκτης, θέλουμε τη στήριξή του και μακάρι να είναι γεμάτο το γήπεδο την ερχόμενη Κυριακή».

Για τις αποχωρήσεις ομάδων από τα πρωταθλήματα: «Είναι δυσάρεστο γεγονός να βλέπουμε να αποχωρούν ομάδες και εύχομαι να βρουν τον δρόμο τους. Ο ΟΦΗ βρίσκει σιγά σιγά τον δρόμο του, εύχομαι να γίνει το ίδιο και με τις υπόλοιπες».